Fehérvár: Engedjék meg, hogy a futballra koncentráljak – Rus

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.05.18. 11:50
null
Adrian Rus cáfolta, hogy el akarna igazolni (Fotó: molfehervarfc.hu)
Adrian Rus, a Mol Fehérvár légiósa a klub hivatalos honlapján reagált az elmúlt napokban az esetleges klubváltásával kapcsolatban megjelent hírekre. A román válogatott futballista kijelentette, senkivel sem beszélt távozásról, és nem is tervezi, hogy elhagyná a Vidit.

„Pénteken a csapattársak kérdezték, hogy mit nyilatkoztam, hiszen megint a távozásomról írnak. Elolvastam a híreket, és bár láttam olyan írást is, amely korrekt módon állt hozzám, azért a biztonság kedvéért szeretnék olyan röviden és világosan fogalmazni, amennyire csak lehet: nem beszéltem mostanában sem magyar, sem román újságíróval – igaz, az eredeti, romániai forrás sem szó szerint idéz engem –, nem szeretnék távozni, azon dolgozom az edzéseken, hogy a sérülésem után minél gyorsabban formába lendüljek és bekerüljek a csapatba” – idézte Adrian Rust a molfehervarfc.hu.

„Ez természetesen a szakmai stáb döntése lesz, de én mindent megteszek azért, hogy lehetőséget kapjak a folytatásban. Egy-egy lejátszott meccs után továbbra is szívesen állok a sajtó rendelkezésére, de kérem, hogy valótlanságokat ne terjesszenek rólam, ne keltsék körülöttem az egyébként soha nem létező feszültséget, engedjék meg, hogy a futballra koncentráljak” – mondta a román válogatottnál is számításba vett hátvéd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik