ETO: Martínez még soha nem érzett ekkora fájdalmat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.18. 07:34
Nem csupán első, hanem második ránézésre is aggodalmat keltett a labdarúgó NB I hétvégi, 20. fordulójában csereként pályára lépő Leandro Martínez sérülése. A győztes győri gól szerzőjét a Videoton portugál cserelégiósa, Filipe Oliveira lökte fel a lefújás előtt. S noha a szabálytalanságért sárga lapot kapott, ez aligha vigasztalja Martinezt, akinek a sportszerűtlen esetnél kiment a jobb térde.

Az első orvosi vizsgálatok szerint a belső oldalszalagja sérült meg, így Horváth Ferenc akár több hétre is lemondhat szerepeltetéséről. A pontos diagnózisra még várni kell, Leandro Martínezt már megvizsgálták, de az csak ma derül ki, hogy nagy vagy annál is nagyobb a baj – és jó esély van rá, hogy a játékost már a vizsgálat után megműtik.

„A körülményekhez képest jól vagyok. Vasárnap este nagyon nagy fájdalmat éreztem. Azt kell, hogy mondjam, soha életemben nem éreztem ekkora fájdalmat, és nem is volt korábban ilyen sérülésem. (…) A meccs után ugyan azonnal megvizsgáltak, de kedden egy specialistához utazok, hogy aztán ott végleg kiderüljön: minek kell történnie ahhoz, hogy a lehető leghamarabb visszatérjek a zöld gyepre. Egyetlen célom van, a csapatot újabb győzelmekhez segíteni, de hogy ez mikor következhet be, azt most még nem tudom megmondani” – nyilatkozta az olasz-argentin futballista a kisalfold.hu-nak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik