DVTK: Tomiszlav Szivics jól ismeri az első téli szerzeményt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.08. 09:13
Öt év után visszatért a DVTK szakmai stábjába Hajba Ferenc gyúró, aki a legutóbbi három esztendőben a Kecskemétnél, 2009 és 2013 között pedig a női labdarúgó-válogatottnál dolgozott.



„Örülök, hogy visszatérhettem Diósgyőrbe. A váltás egyik oka családi, a másik pedig a szakmai kihívás, amit egy dobogóért harcoló csapat jelent. Munkámmal és tapasztalatommal szeretnék hozzájárulni a további sikerekhez” – mondta a dvtk.eu-nak Hajba Ferenc, aki a Kecskemétnél már dolgozott együtt Tomiszlav Sziviccsel, tehát a Diósgyőr vezetőedzője jól ismeri a masszőr szakmai kvalitásait.

A szakember pályafutása során megfordult a női kézilabda-, kosárlabda- és labdarúgó-válogatottnál, valamint a Vasasnál is, míg az utóbbi években a Kecskemétnél és az Astra női futballcsapatánál ténykedett. A DVTK-hoz öt esztendő után tér vissza, 2006 és 2010 között már állt a miskolci együttes alkalmazásában.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Kovács Gábor (Paks)
Távozók: Nenad Rajics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Barczi Dávid (érdeklődnek iránta: Újpest), Bori Gábor (érdeklődnek iránta: Nyíregyháza), Csirszki Martin, Debreceni András (érdeklődnek iránta: Újpest), Elek Ákos (érdeklődnek iránta: külföld, Ferencváros), Gosztonyi András (érdeklődnek iránta: PAFC, Lengyelország), Kádár Tamás (érdeklődnek iránta: Lech Poznan – Lengyelország), Szabó Balázs

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik