DVTK: „Rakéta” érkezik Diósgyőrbe – hivatalos

Vágólapra másolva!
2021.02.15. 13:23
null
Roshi jelentős erősítés lehet a DVTK-nak (Fotó: AFP)
Odise Roshi személyében 29 éves albán válogatott játékost szerződtet a Diósgyőr – számolt be a borsodi klub.

 

„Zoran Zekic vezetőedző kérésére az átigazolási időszak végén még szerettük volna megerősíteni a csapat támadó szekcióját is – olvashatók Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója szavai a klub honlapján. – Odise Roshi gyors és kiváló fizikai adottságokkal rendelkező, minőségi labdarúgó, aki több poszton is bevethető, de elsősorban a pálya jobb oldalán lesz erőssége a csapatnak. Az előző év végén sérülés miatt több mérkőzést is kihagyott, de már teljesen egészséges. A biztonság kedvéért csak akkor lép életbe a szerződése, ha a DVTK Medical szakemberei is megbizonyosodnak erről. Ezzel egyelőre befejeződött a játékoskeretünk átalakítása.”

A 29 éves, „Rakéta” becenevű albán válogatott játékos – aki korábban a Bundesligában a Köln színeiben is futballozott – csütörtökön még pályára lépett eddigi klubja, az Ahmat Groznij törökországi felkészülési mérkőzésén a Tom Tomszk ellen.

TÉLIJÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Odise Roshi (albán, Ahmat Groznij – Oroszország), Goran Milovic (horvát, Olimpija Ljubljana – Szlovénia), Artur Pikk (észt, KuPS – Finnország),Asmir Suljic(bosnyák-magyar, Maccabi Petah Tikva – Izrael), Diego Zivulic (horvát, Slask Wroclaw – Lengyelország), David Vanecek (cseh, Puskás Akadémia)
Kölcsönbe érkezők: Alen Grgic (horvát, NK Osijek – Horvátország), Marko Malenica (horvát, NK Osijek – Horvátország, legutóbb kölcsönben Lech Poznan – Lengyelország), Luka Marin (horvát, NK Osijek – Horvátország, legutóbb kölcsönben Olimpija Ljubljana – Szlovénia), Vinko Soldo (horvát, Dinamo Zagreb – Horvátország)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Bánhegyi Bogdán, Jurek Gábor
Kiszemeltek:
Távozók: Florent Hasani (koszovói, Hapoel Kfar Saba – Izrael?), Vági András
Kölcsönbe távozók: Korbély Kristóf (Kazincbarcika)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Rui Pedro (portugál)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik