DVTK: látványos elemekkel készülnek az FTC ellen, már lehet jegyet venni

Vágólapra másolva!
2011.11.15. 08:39
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr a hivatalos honlapján tette közzé, hogy már ma megkezdődik a jegyárusítás a Ferencváros elleni, jövő hét vasárnapi hazai bajnokira (november 27., 18 óra), amelyre látványos elemekkel készülnek a szervezők.

„A jegyeket több szakaszban lehet megvásárolni annak érdekében, hogy minél jobban ki tudjuk szolgálni a klubunk iránt elkötelezett, minden meccsen ott lévő szurkolókat – mondta Körmöndi Zoltán, a DVTK marketingigazgatója a dvtk.eu-nak. – Első nap a bérletesek vásárolhatnak egy-egy jegyet párjuknak, barátjuknak, kimondva is azzal a céllal, hogy érezzék a bérleteseink, milyen nagy becsben tartjuk őket. Ezt követően – még mindig a minden meccsre kilátogatókra gondolva – egy csomagban értékesítjük a DVTK–FTC bajnoki és a DVTK–Győri ETO Magyar Kupa-mérkőzésre szóló belépőket. Aki csak a Ferencváros elleni találkozót szeretné megtekinteni, az jövő hét hétfőtől vásárolhatja meg a várakozásunk szerint nem túl sok megmaradó jegy egyikét."

„A Ferencváros elleni találkozó lesz az utolsó hazai bajnokink, és látványos elemekkel szeretnénk megköszönni a csapatnak ezt a fantasztikus évet, benne a feljutással és az eredményes ősszel – folytatta Körmöndi Zoltán. – Ennek keretében néhányan értékes diósgyőri ajándékokkal gazdagabban térhetnek haza. A belépőjegy egyúttal tombola is, ezért az idény elején nyilvánosságra hozott, kiemelt mérkőzésre érvényes árakon száz forintot emelünk. Biztos vagyok benne, senki sem fog csalódni a mérkőzés körítésében, de azt ne is kérdezzék, mi lesz, maradjon meglepetés!"

További információt a DVTK hivatalos honlapján talál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik