DVTK: Kitl Miklós hamar túltette magát a prágai kudarcon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.31. 08:30
A nyáron a cseh Sparta Praha egy edzés után hazaküldte a honi futball egyik legtehetségesebb tinédzserét, a hatalmas munkabírásúnak elkönyvelt Kitl Miklóst, miután fizikailag nem felelt meg. A középpályás hamar túltette magát a történteken, inkább a DVTK őszi teljesítménye bántja.

„A nyáron sem volt világvége-hangulatom miatta, inkább a média fújta fel az ügyet – nyilatkozta Kitl Miklós a Nemzeti Sportnak. – Hamar túltettem magam rajta, és már egyáltalán nem gondolok a történtekre, az őszi botladozásunk okai sokkal jobban foglalkoztattak. Több olyan meccset játszottunk, amelyen jobban futballoztunk ellenfelünknél, mégis kikaptunk, vagy be kellett érnünk egy ponttal.”Kitl Miklós a Nemzeti Sportnak. – Hamar túltettem magam rajta, és már egyáltalán nem gondolok a történtekre, az őszi botladozásunk okai sokkal jobban foglalkoztattak. Több olyan meccset játszottunk, amelyen jobban futballoztunk ellenfelünknél, mégis kikaptunk, vagy be kellett érnünk egy ponttal.”

„Egy-egy meccs után úgy éreztem, végre összeállt a védekezésünk vagy éppen a támadójátékunk, ám a következő bajnokin meg sem tudtuk közelíteni az előző héten mutatott formát. Sajnos az őszt elrontottuk, ám a szezon még nincs veszve. Szoros a középmezőny, bízom benne, hogy a bajnokság második felében feljebb lépünk a tabellán. Persze ehhez az kell, hogy végre kiegyensúlyozottan teljesítsünk."

KITL MIKLÓS BŐVEBBEN BESZÉL AZ EGERVÁRI SÁNDORRAL VALÓ KÖZÖS MUNKÁVAL KAPCSOLATOS VÁRAKOZÁSAIVAL A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik