DVTK: „Kecskeméten átlendülhetünk a holtponton”

Vágólapra másolva!
2012.10.31. 17:52
Egyelőre csak a Magyar Kupában kap szerepet a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK kapusa, Tajti Norbert, így amikor lehetőséghez jut, mindenképpen élni próbál vele. A 29 éves futballista szerint hiába a keddi, Velence elleni kupa-siker (3–0), az igazi sorsfordító a pénteki, Kecskeméti TE elleni bajnoki lehet.

„Természetesen van bennem egy egészséges versenyszellem, de nem érzem azt, hogy mindenáron le kellene győznöm őt. A célunk ugyanaz, így aztán kölcsönösen segítjük egymást. Rivalizálásról pedig nem beszélhetünk. Azt pedig, hogy ki védjen a következő meccsen, a szakmai stáb dönti el. Ha lehetőséget kapok, akkor próbálok bizonyítani. Az elmúlt mérkőzéseken sem a kapusokon múlott, hogy milyen eredményt ért el a csapat” – nyilatkozta a Velence elleni Magyar Kupa mérkőzésen (3–0) tizenegyest is hárító kapus, Tajti Norbert a dvtk.eu-nak.Tajti Norbert a dvtk.eu-nak.

„A Kaposvár elleni meccset követően mindenki nagyon szomorú volt. Bízom benne, hogy ez a három nullás siker javít a morálon, de az igazi teszt pénteken lesz. Ha a KTE ellen győzni tudunk, az átlendíthet bennünket azon a holtponton, amin sajnos jelenleg vagyunk” – tette hozzá a 29 éves kapus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik