DVTK: az FTC korábbi brazil légiósa a csapattal készül

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.17. 14:35
null
Leonardo a DVTK edzéseit látogatja (Fotó: dvtk.eu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK a hivatalos honlapján tudatta, hogy Bódog Tamástól kért és kapott edzéslehetőséget Leonardo. A brazil középpályás korábban másfél évig a Ferencvárost erősítette.

 

„Egy technikailag nagyon képzett játékos csatlakozik a mai napon hozzánk, akiről jókat hallottam – mondta el Bódog Tamás szakmai igazgató a dvtk.eu-nak. – Leonardo edzéslehetőséget kért a szakmai stábtól, és ezt a lehetőséget megadtuk neki. Velünk készül az elkövetkező napokban, és én magam is kíváncsian várom, milyen állapotban van a labdarúgó.”

Leonardo számára lesznek ismerős arcok a diósgyőri öltözőben, hiszen Busai Attilával és Ugrai Rolanddal is együtt játszott a Ferencvárosban.

„Sok szép emléket őrzök Magyarországról, szerettem itt játszani – idézte fel Leonardo. – Diósgyőrbe is mindig szívesen jöttem, hiszen rendre telt ház előtt léphettünk pályára. Aki csak Hollandiából követi az eseményeket, annak elképzelhetetlen, hogy az elmúlt években mekkora változás történt errefelé, csodálatos a DVTK Edzőközpont, és impozáns az épülő stadion is. Keményen fogok dolgozni a következő napokban, és alig várom, hogy találkozzak korábbi csapattársaimmal, Busai Attilával és Ugrai Rolanddal.”

A 34 éves brazil középpályás játszott korábban többek között az Ajaxban, a Feyenoordban és a Salzburgban is, utóbbitól érkezett 2012-ben a Fradihoz. A zöld-fehéreknél másfél szezont húzott le, az NB I-ben 23 mérkőzésen hét gólt szerzett és hat gólpasszt jegyzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik