DVSC: táppénz + 15 millió forint – a FIFA-hoz forduló kapus nem fogadta el

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.19. 12:20
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC hivatalos tájékoztatást adott ki a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséghez (FIFA) forduló Nenad Novakovics ügyével kapcsolatban.

„A szerb kapus nem fogadta el a DVSC ajánlatát, magasabb igényekkel lépett fel. Nenad Novakoviccsal kapcsolatban a DVSC az alábbi tájékoztatással szolgál a szurkolóknak és a médiának.

Mint ismert, Nenad Novakovics 2012 júliusában súlyos sérülést szenvedett, a térdében elszakadtak a szalagok, és 18 hónapig nem tudott a csapat rendelkezésére állni. Akkor a klub anyagilag hozzájárult a játékos németországi műtétjéhez, és amíg sérült volt – vagyis másfél év alatt – 18 millió forintot fizetett a labdarúgónak.

Tavaly áprilisban a kapus érrendszerével akadt gond, ami nagyon veszélyesnek bizonyult, ezért sürgősen meg kellett műteni, és azóta nem tud a csapattal edzeni. A klub – a táppénzen felül - felajánlott 15 millió forintot Nenad Novakovicsnak, aki azonban ezt nem fogadta el, magasabb igényekkel lépett fel a DVSC-vel szemben.

Amennyiben nem lesz megállapodás a klub és Novakovics között, a játékos FIFA-hoz küldött beadványa alapján születik majd döntés az ügyben.”

Forrás: dvsc.hu.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik