DVSC: Talán még korai, de azon leszek, hogy bekerüljek a válogatottba - Korhut

Vágólapra másolva!
2011.12.12. 12:34
Korhut Mihály, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva 23 éves védője a klub hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, mindig arra vágyott, hogy a Loki NB I-es csapatában szerepelhessen, és az a célja, hogy egy nap a válogatottban is pályára lépjen.

„Mindig az volt a vágyam, hogy a DVSC NB I-es csapatában futballozzak. Herczeg Andrásnál már sikerült, akkor egy álmom vált valóra, de később nem sok esélyem volt bekerülni. Amikor Eli bá lett a vezetőedző Debrecenben, reménykedtem abban, hogy igényt tart rám. Megkaptam a lehetőséget tőle, bízik bennem, amit jó teljesítménnyel szeretnék meghálálni” – mondta Korhut Mihály a dvsc.hu-nak, akit a válogatottságról is megkérdeztek.

„Örülök neki, hogy nemcsak a szurkolók, de a szakemberek is szóba hozzák a nevemet, ha a válogatottról van szó. Nagyon sokat jelentene nekem, ha tagja lennék a nemzeti csapatnak. Talán még kissé korai, de azon leszek minden meccsen és edzésen, hogy még jobb legyek, és talán egyszer megkapom a meghívót” – jelentette ki a védő, aki szerint a Loki tavasszal is képes lehet hasonlóan jó teljesítményt nyújtani, mint az ősszel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik