DVSC: az új légiós elmondta, miért épp a Lokit választotta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.05. 14:23
A minap három évre szerződtetett bosnyák labdarúgó, a Zeljeznicartól érkező Ognjen Djelmic több ajánlat közül választotta a DVSC-Teváét – el is mondta a debreceni klub honlapjának, miért döntött így.

„Az egyik magyar menedzseren keresztül kerültem kapcsolatba a DVSC-vel, és ezt a csapatot választottam, mert nagyon sikeres klubról van szó – idézi a dvsc.hu Ognjen Djelmicet. – Figyelembe vettem, hogy az elmúlt bő másfél évtizedben bajnoki címeket nyert, kupagyőzelmeket aratott, és szinte minden évben szerepel a nemzetközi kupában, ami szintén fontos szempont volt számomra. Örülök, hogy itt lehetek, köszönöm az elnök úrnak és a vezetőedzőnek a lehetőséget, a bizalmat.”Ognjen Djelmicet. – Figyelembe vettem, hogy az elmúlt bő másfél évtizedben bajnoki címeket nyert, kupagyőzelmeket aratott, és szinte minden évben szerepel a nemzetközi kupában, ami szintén fontos szempont volt számomra. Örülök, hogy itt lehetek, köszönöm az elnök úrnak és a vezetőedzőnek a lehetőséget, a bizalmat.”

A bosnyák játékosnak – aki az FTC elleni felkészülési mérkőzésen be is mutatkozott a Lokiban – már volt ideje szétnézni a városban, és az új stadiont is megtekintette.

„Nagyon tetszenek a körülmények, amelyek itt fogadtak. Gyönyörű a stadion, az edzőközpont is modern, minden igényt kielégítő. Boszniában ilyen sajnos még nem nagyon akad. A város is nagyon szép, már szétnéztem. Az új csapattársaim kedvesen fogadtak, és mivel több délszláv játékos is van a keretben, ez megkönnyíti a beilleszkedésemet, úgyhogy már most nagyon jól érzem magam.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik