DVSC: a DVTK ellen fejbe rúgott védő a jövő héten edzhet ismét

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.02.12. 17:05
Friss híreket osztott meg sérült játékosai állapotáról a DVSC labdarúgócsapata a hivatalos honlapján: a DVTK elleni bajnokin agyrázkódást szenvedő Kinyik Ákos a jövő héten állhat ismét edzésbe.

A 26 éves védő ijesztő sérülést szenvedett a Diósgyőr elleni szombati mérkőzés hajrájában, eszméletlenül terült el a földön, miután José Ricardo Cortes fejbe rúgta, s hordágyon vitték le a pályáról. A meccs után a debreceni klub a Facebook-oldalán azt írta, Kinyik agyrázkódást szenvedett. A futballista azóta több vizsgálaton is átesett, az elkövetkezendő napokban még pihen, a jövő héten azonban ismét edzésbe állhat.ijesztő sérülést szenvedett a Diósgyőr elleni szombati mérkőzés hajrájában, eszméletlenül terült el a földön, miután José Ricardo Cortes fejbe rúgta, s hordágyon vitték le a pályáról. A meccs után a debreceni klub a Facebook-oldalán azt írta, Kinyik agyrázkódást szenvedett. A futballista azóta több vizsgálaton is átesett, az elkövetkezendő napokban még pihen, a jövő héten azonban ismét edzésbe állhat.

KINYIK SÉRÜLÉSE

Bényei Balázs szintén a DVTK ellen sérült meg, ezt a hetet ő is pihenéssel tölti.

Haris Attila vállsérülése után szerdán elkezdte a gyógytornát, míg a bokaműtéten áteső Tőzsér Dániel a futómunkát. Utóbbi labdarúgó a jövő héten a tervek szerint már a labdás edzéseken is részt vehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik