Dunaújváros: újabb pécsi játékos érkezése került szóba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.11. 11:42
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az NB I-ben újonc Dunaújváros több pécsi játékossal is szívesen megerősítené a keretét. A kiszemeltek között szerepel a lejáró szerződésű védő, Fodor Ferenc is.

A Nemzeti Sport Online Dunaújvárosból származó értesülései szerint Szatmári Lóránd és Koller Krisztián mellett a védő Fodor Ferenc lehetséges szerződtetése is szóba került az újoncnál, de arról egyelőre nincs hír, megkezdődtek-e már az egyeztetések a játékossal.

Az említett pécsi futballisták közül Kollerrel már tárgyaltak az újvárosi vezetők, de nem tudtak megállapodni, Szatmárit pedig élő szerződés köti a PMFC-hez, szemben Fodorral, akinek lejárt a szerződése. Más kérdés, hogy Pécsen is szeretnék megtartani a jobbhátvédet, folynak vele egyeztetések a szerződése meghosszabbításáról.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DUNAÚJVÁROSNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat:
Kiszemeltek: Fodor Ferenc (PMFC), Dominik Fótyik (szlovákiai, Kazincbarcika), Harsányi Zoltán (szlovákiai, Mezőkövesd-Zsóry), Horváth Tamás (Mezőkövesd-Zsóry), Papp Máté (Videoton), Simon Attila (MVM-Paks), Szatmári Lóránd (PMFC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik