Dunaújváros: spanyol próbálkozó az újoncnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.25. 21:15
A labdarúgó NB I-be feljutó Dunaújváros PASE a Ferencváros elleni játszott felkészülési mérkőzést. Az újoncnál pályára lépett a spanyol Bruno Pascua López, aki próbajátékon szerepel az újvárosiaknál.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Dunaújváros 1–1-es döntetlent játszott felkészülési találkozón az FTC-vel. A kezdőcsapatban a friss szerzemények (Nagy Gergely kapus és a horvát Dino Gavric) mellett a máltai válogatott Rowen Muscat is lehetőséget kapott.1–1-es döntetlent játszott felkészülési találkozón az FTC-vel. A kezdőcsapatban a friss szerzemények (Nagy Gergely kapus és a horvát Dino Gavric) mellett a máltai válogatott Rowen Muscat is lehetőséget kapott.

Rajtuk kívül is volt új név a dunaújvárosiaknál, méghozzá a spanyol Bruno Pascua. A 175 centiméter magas, 24 éves támadó a Fradi ellen lépett először pályára az újoncnál.

Pascua a spanyol negyedosztályban szereplő Gimnástica de Torrelavega játékosa volt az előző szezonban, előtte a harmadosztályban, a Racing Santanderben futballozott, a 2012–2013-as kiírásban 31 bajnokin 3 gólt szerzett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DUNAÚJVÁROSNÁL
Érkezők: Dino Gavric (horvát, Paralimni – Ciprus), Nagy Gergely (Győri ETO)
Távozott/távozhat: Bartus Balázs (?), Goran Beleuc (szerb, ?), David Perovics (szerb, ?)
Kiszemeltek: Dominik Fótyik (Kazincbarcika), Fröhlich Roland (PMFC), Harsányi Zoltán (Mezőkövesd-Zsóry), Horváth Tamás (Mezőkövesd-Zsóry), Papp Máté (Videoton), Rowen Muscat (máltai, Birkirkara – Málta), Bruno Pascua (spanyol, Gimnástica de Torrelavega – Spanyolország) Simon Attila (MVM-Paks), Szatmári Lóránd (PMFC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik