Dibusz illusztris társaságba került; Gazdag amerikai bajnoki címben reménykedik

Vágólapra másolva!
2022.04.27. 23:03
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

• Dibusz Dénes illusztris társaságba került: Lázár Gyulával, Sárosi Györggyel, Géczi Istvánnal együtt immár ő is ötszörös bajnok a Ferencvárossal. A 31 éves, 20-szoros válogatott kapus lapunknak elmondta, a fordulópontot az idényben a Kisvárda elleni hazai találkozó jelentette, amelyet hátrányból nyertek meg a Groupama Arénában. Mesélt arról is, hogy a világért sem hagyta volna ki, hogy Bence fia ott legyen vele a pályán az Újpest elleni derbi után. Elárulta, van még helye otthon az újabb aranyérmeknek, s azt is, Budapesten tervezi-e a labdarúgás utáni életét.
• Dibusz Dénes illusztris társaságba került:
Lázár Gyulával, Sárosi Györggyel, Géczi Istvánnal együtt immár ő is ötszörös bajnok a Ferencvárossal. A 31 éves, 20-szoros válogatott kapus lapunknak elmondta, a fordulópontot az idényben a Kisvárda elleni hazai találkozó jelentette, amelyet hátrányból nyertek meg a Groupama Arénában. Mesélt arról is, hogy a világért sem hagyta volna ki, hogy Bence fia ott legyen vele a pályán az Újpest elleni derbi után. Elárulta, van még helye otthon az újabb aranyérmeknek, s azt is, Budapesten tervezi-e a labdarúgás utáni életét.

• Gazdag Dániel, az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban szereplő Philadelphia Union 13-szoros magyar válogatott játékosa egy éve szerződött a Bp. Honvédtól a tengerentúlra. A futballista sohasem kedvelte a repülést, de most kénytelen volt megszokni, hiszen az Egyesült Államokban óriásiak a távolságok, így a legtöbb helyre repülővel jutnak el, csak Washingtonba és New Yorkba utaznak busszal. A Union nyolc bajnoki után vezeti a Keleti főcsoportot, Gazdag négy gólnál tart, ezzel élen áll a házi góllövőlistán.    Lapunknak azt nyilatkozta, valami azt súgja neki, hogy az MLS bajnoki címre is esélyesek lehetnek.

• Hanga Ádám csapata, a spanyol Real Madrid idegenben is nyert, és összesítésben 3–0-ra legyőzte az izraeli Maccabi Tel-Avivot a férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjében, így elsőként jutott be a május 19. és 21. között Belgrádban rendezendő final fourba. A 33 éves bedobó lapunknak elismerte, tartott a párharctól, mert rossz mentális állapotban kezdték a playoffot, elég pocsék formában voltak az utóbbi hónapokban. Ám a keret összezárt, és amióta Hanga Madridban játszik, a legkomplettebb tíznapos periódust produkálták. Arról is mesélt, hogy a buszukat a Maccabi drukkerei felborítani is megpróbálták.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik