nemzetisport.hu 2013.02.18 15:04 Frissítve: 2015.03.23 02:01

Détári felháborodott, Lipcsei Betta nem kommentál

Hétfőn a rangado.hu részleteket közölt a fogadási csalási ügy egyik gyanúsítottja, Horváth Gábor 2011. november 23-án tett meghallgatásán elhangzottakból. A honlap állítja, hogy a hivatalos iratok tanúsága szerint a Központi Nyomozó Főügyészség koronatanúja, Horváth Gábor több olyan emberre is terhelő vallomást tett, akinek neve eddig nem bukkant fel a hazai bundaügy kapcsán. A honlap megnevezi a korábbi világválogatott futballistát, Détári Lajost és a műsorvezető Lipcsei Bettát is. A Nemzeti Sport Online megkeresésére mindketten határozottan cáfolták a vádakat.

Az egyik gyanúsított a futballedzőt és a műsorvezetőt is nevesítette a fogadási csalási ügyben

 

ZAJLIK AZ IRATISMERTETÉS

Nagy Andrea, az ügyészség helyettes szóvivője a Nemzeti Sport megkeresésére elmondta: az említett írásban több csúsztatás és valótlanság szerepel, illetve megerősítette, hogy valóban megkezdődtek az iratismertetések a fogadási csalás ügyében, a hivatalos papírokba azonban kizárólag az érintettek, valamint az ügyvédeik tekinthetnek bele.

+++

Az ügyészségi helyettes szóvivő neve hétfőn tévedésből Nagy Annaként jelent meg. A hibáért elnézést kérünk az érintettől.

„Felháborító! Nem vagyok érintett semmilyen bundaügyben – mondta a Nemzeti Sport Online-nak Détári Lajos. – Úgy látom, ismét pernek nézek elébe, de biztos vagyok benne, hogy megnyerem ezt is. Mint ahogyan a korábbi, nem ehhez az ügyhöz kapcsolódó huszonegyet is. Állok elébe bármilyen pernek, de akár rendőrségi meghallgatásnak is. Én itt vagyok, nem megyek sehová, engem bárki megtalál. Viszont még senki nem keresett. Márpedig ha az illetékesek ilyen régóta tudnak erről a vallomásról, akkor miért nem hívtak, idéztek be, hallgattak ki azóta?”

Lipcsei Betta megkeresésünkre mindössze annyit mondott: nem hajlandó kommentálni semmit, és nem érzi olyan horderejűnek a dolgot, hogy ezzel kapcsolatban közleményt kellene kiadnia.

„Majd ott rendezem ezt a dolgot, ahol ezt az írást publikálták – akár peres úton is” – zárta rövidre a témát a csinos műsorvezető.


2021.12.05 09:08:39

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

...de a végén a kék-fehérek nyertek! Nagyon izgalmas lett a nagyon alacsony színvonalú rangadó vége.

2021.12.05 09:02:50

Labdarúgó NB I BODNÁR TIBOR

Két szép gólt szerzett a Kisvárda, belefért egy ajándékba adott találat is – a lelátón pedig ott ült az új edző?

2021.12.04 23:27:55

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Az elnevezések mai szövevényét most hagyjuk, legfeljebb annyit még, hogy sohasem fogom megérteni, mi a különbség a jól bevált csatár megjelölés és napjaink támadója között, ahogy a számokkal (10-es, 6-os, s a többi) tudományoskodó önjelölt szakértőkön is csak mosolygok, fontosabb, hogy meggyőződésem: a posztok nem mosódnak el.

2021.12.04 10:05:04

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Waltner Róbert csapata magabiztosan játszott az egyre nagyobb bajban lévő Debrecen ellen.