Derbi jelenleg a derbi? – Gurulj be lassítva is!

Vágólapra másolva!
2021.02.08. 08:00
Az NB I, az OTP Bank Liga hétközi fordulója, különösen a Ferencváros újpesti vendégjátéka szolgáltatta a fő témát a Gurulj be lassítva podcastben, amelyben Berkesi Judit és Hajdú B. István beszélget a magyar labdarúgás aktuális témáiról. (x)

 

„Ahogy hátranéztem és ahogy régi újpesti játékosok ültek a lelátón néhányan, őket jobban sajnáltam, mint akik a pályán voltak. Az Újpestet nem az a tizenegy vagy húsz játékos testesíti meg, akik 2021 tavaszán játszanak”– beszélt a szerdai 0–4-el záruló Újpest–Fradi bajnokiról Hajdú B. István, aki szerint a lila-fehérek legtöbb szurkolója nem érzi magáénak a jelenlegi csapatot.

Szóba került a tabellán akkor még második, azóta a Ferencváros elleni vereségével a 3. helyre csúszó Fehérvár helyzete is, amely számára a 16 pontos hátrány miatt a bajnoki címért szövögetett álmok egyre távolabbinak tűnnek.

Hogy a beszélgetőpartnerek szerint mi lehet az oka annak, hogy két olyan nagy múltú csapat, mint a Diósgyőr és az Újpest jelenleg kiesés ellen harcol a bajnokságban, az a podcastből kiderül.

A podcast teljes adásaitthallgatható meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik