Honvéd: világhírű kapusedző a járt címvédőnél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.14. 13:27
John Achterberg, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool holland kapusedzője az NB I-es Budapest Honvédnál járt látogatóban.

Mint azt a piros-feketék honlapjának elárulta, a holland Achterberg pusztán jó barátját és honfitársát, Erik van der Meert (a Honvéd vezetőedzőjét – a szerző) látogatta meg Budapesten.a piros-feketék honlapjának elárulta, a holland Achterberg pusztán jó barátját és honfitársát, Erik van der Meert (a Honvéd vezetőedzőjét – a szerző) látogatta meg Budapesten.

Ám ha már itt volt, a Liverpool kapusedzője megtekintette a címvédő néhány gyakorlását is.

„Kilencedik évemet töltöm a Liverpoolnál. Négy évig a tartalékcsapatnak és az akadémiának voltam a kapusedzője, az elmúlt öt évben pedig a felnőttek kapusait készítem fel” – idézi a szakembert a honvedfc.hu.

„A Honvéd meccsét sajnos nem láttam, de több edzést megnéztem. Jó intenzitású tréningek voltak, melyeken néhány technikás futballistát is felfedeztem. Neveket sajnos nem tudok mondani, nem igazolási szándékkal jöttem. A kicsi, alacsony játékosok jól pörögtek, és a brazil fiúnak, Danilónak a góljai is tetszettek.”

„Érdekes volt látni a kapusoknál a magas színvonalat, úgy, hogy az első számú kapuvédő ugye épp a válogatottnál van. Jó véleménnyel vagyok a magyar kapusokról, Gulácsi Péterrel és Bogdán Ádámmal is volt szerencsém dolgozni – Bogdánnak éppen tegnap a tartottam egy edzést.”

AJohn Achterberggel készült teljes interjút itt olvashatják el!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik