Bp. Honvéd: Rossi szeretné, ha bajnoki címre törnénk - Holender

Vágólapra másolva!
2013.07.17. 14:59
A Bp. Honvéd futballistájával, Holender Filippel készített interjút az Európai Labdarúgo-szövetség hivatalos honlapja. A fiatal játékos a csapat „olasz vonulatáról”, az edzőkről és játékostársakról beszélt.

„Marco Rossi a legfontosabb személy a számomra, mert mentálisan sokat segített nekem, amióta bekerültem az első csapatba. Hatalmas szerepe van abban, hogy ilyen motivált vagyok, ezért kezdtem úgy a szezont, hogy gólokat szereztem" – idézi az UEFA honlapja Holender Filipet, a Honvéd játékos.

A fiatal támadó nemcsak az olasz edzőtől, hanem Rossi honfitársaitól, az olasz játékosoktól is rengeteget tanult.

„Az olasz játékosoknak nagyon jó a hozzáállásuk. Jó értelembe véve agresszívak, amikor erre van szükség és jó példát mutatnak a pályán. A balhátvédünk, Raffaele Alcibiade nagyon jó barátom. Fabio Cordella és Marco Rossi is sokat segít nekem és tanácsokkal lát el. Nem csak a futballal, hanem az élettel kapcsolatban is.”

„Az ambíciónk egyre csak növekszik Rossi irányítása alatt. az előző szezonban a harmadik helyen végeztünk, de az edzőnk szeretné, ha a második helyet célozzuk meg. Vagy akár a bajnoki címet. Személy szerint fejlődni szeretnék és segíteni a csapatnak, amennyire csak tudok – sok gólt és gólpasszt szeretnék szerezni” – zárta gondolatait Holender.

Mint ismert,a Honvéd az El-selejtező első fordulójában 13–1-es összesítéssel búcsúztatta a Cselik Niksicset, holnap pedig a második forduló „odavágóján” a Vojvodina otthonában lép pályára. A mérkőzés 20.30-kor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik