Bp. Honvéd: Emanuele Testardi már novemberben távozott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.14. 12:34
A Nemzeti Sport már korábban is utalt rá, hogy Emanuele Testardira a jövőben nem számítanak Kispesten, és az átigazolásfigyelő táblázatunkban is a biztos távozók közé soroltuk a nyáron a Sampdoriától kölcsönbe érkezett csatárt. A klub hivatalosan eddig nem adott tájékoztatást vele kapcsolatban, de Fabio Cordella sportigazgató most elmondta, Testardi már november óta nem a Honvéd játékosa.  

„Már november óta nem köti hozzánk szerződés. Jól kezdett nálunk, egy idő után viszont kevesebbet játszott, honvágya volt, és kérte a klubot, hogy távozhasson, mi pedig nem gördítettünk akadályt ez elé” – nyilatkozta a tuttomercatoweb.com-nak Emanuele Testardival kapcsolatban Fabio Cordella, a Honvéd sportigazgatója.

A csatár nyáron kölcsönben érkezett Kispestre a Sampdoriától. Az Európa-ligában az első meccsén, a Cselik Niksics ellen rögtön három gólt is szerzett, azt követően viszont egyet sem. Az NB I-ben nyolc találkozón lépett pályára, és egyiken sem talált be.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Sergiu Moga (román, ?), Souleymane Tandia (szenegáli, ?), Emanuele Testardi (olasz, Sampdoria – Olaszország, kölcsönből vissza), Vécsei Bálint (Galatasaray ?)
Kiszemeltek: Jusszef Abdel-Atej (egyiptomi, Vecsés)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik