Békéscsaba: lesz hot dog is; Zoran Szpisljak bizakodó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.05. 21:28
A Békéscsaba három vereséggel kezdte a labdarúgó NB I 2015–2016-os idényét, Zoran Szpisljak vezetőedző azonban nem esett kétségbe.

„Nincs veszve semmi, a bajnokságnak még mindig csak az elején vagyunk, és nagyon sok miden van még hátra – nyilatkozta Zoran Szpisljak az 1912elore.hu-nak. – A DVSC elleni nyitó meccs peches végkimenetelén már kár keseregni, ezen túltette magát mindenki. Tudtuk, hogy a Paks tapasztalt, összeszokott együttes – ami rólunk egyelőre nem mondható el. Az Újpest ellen pedig már láttunk biztató jeleket, főleg a második félidőt sikerült fegyelmezettebben és szervezettebben hoznunk, bár a magabiztosság és a határozottság hiánya okozott még zűröket. Bízom a játékosaimban és a tavaly megkezdett szakmai munkában, és ahogy már eddig, ezután is megtaláljuk a legjobb utat, ezáltal pedig jönniük kell az eredményeknek. Újabb hazai mérkőzés következik, a szintén újonc Vasas ellen és annak ellenére, hogy 2015. március 31-én – közel hatezer néző előtt – felejthetetlen győzelmet arattunk, nagyon komolyan vesszük a felkészülést. Teljes erőbedobással lépünk majd pályája, és bízunk benne, hogy szurkolóink megfelelő létszámban, hathatós támogatással segítik majd győzelemre a csapatot. A jövő heti Magyar Kupa-mérkőzésre már úgy szeretnénk elutazni, hogy megszereztük első pontjainkat az NB I-ben.”

A háttérben is folyik serény munka folyik Békéscsabán, a klub honlapja szerint a várható nagy melegre és a drukkerek igényeire való tekintettel újabb büfét nyitnak, az eddigiek pedig nagyobb teljesítménnyel és több dolgozóval próbálják majd minél gyorsabban kiszolgálni vendégeinket. További érdekesség, hogy ezúttal már két helyen hot dog árusításával is bővítik a kínálatot. A stadion területén mobil vízvételezési és kézmosási lehetőséget is biztosítanak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik