Az Orangeways felmondta az FTC-vel kötött szponzori szerződést

Vágólapra másolva!
2010.10.01. 18:23
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a klub hivatalos honlapján, az ftc.hu-n erősítette meg, hogy az Orangeways pénteken felmondta a szponzori szerződését. Az alábbiakban az FTC Labdarúgó Zrt. hivatalos közleményét közöljük változtatás nélkül.
A Ferencvárost ezentúl nem támogatja az Orangeways (Fotó: Németh Ferenc - NS-archív)
A Ferencvárost ezentúl nem támogatja az Orangeways (Fotó: Németh Ferenc - NS-archív)

„Az FTC Labdarúgó Zrt. vezetősége szeretné megerősíteni azt a hírt, hogy az Orangeways a mai napon valóban felmondta a szponzori szerződését és a továbbiakban nem kívánja támogatni a futballcsapatokat. A vezetőség a jövő hét közepéig erről tájékoztatja a Zrt. tulajdonosát, Kevin McCabe urat és várhatóan megteszi a szükséges lépéseket. Miután az Orangeways által felajánlott szponzori összeg az utóbbi hat hónapban amúgy sem került kifizetésre, ez nem érinti a Zrt. gazdálkodását.


Az FTC Labdarúgó Zrt. elnöke üdvözli azt a tényt, miszerint a Ferencvárosi Torna Club elnöke, Kovács Miklós úr aktivizálja magát a szurkoló tábor szervezésében, ebben csak azt tartja sajnálatosnak, hogy egyes szurkolói csoportosulások kiemelésére korlátozódik a tevékenysége. Továbbá felhívnánk arra a figyelmet, hogy a Torna Club elnökének, Kovács Miklósnak lépései nem mindenben egyeznek a Zrt. vezetőségének elképzeléseivel. Az FTC Labdarúgó Zrt. és a Ferencvárosi Torna Club két külön szervezet, így Kovács Miklós nem tagja a Zrt. vezetőségének."


FTC Labdarúgó Zrt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik