A válogatottnak köszönhetően az NB I-re is nagyobb figyelem irányul – Gurulj be lassítva is!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.12.18. 13:59
A Gurulj be lassítva is! podcast legújabb adásában Berkesi Judit és Hajdú B. István visszatekint a magyar futball idei szezonjára, azon belül is az OTP Bank Ligára. Úgy vélik, a válogatott sikeres őszi szereplésének köszönhetően az NB I-re is nagyobb figyelem irányult. (x)

Lassan véget ér az idei kurta-furcsa szezon, amely a magyar futball számára roppant sikeres volt, hiszen a Ferencváros a BL-ben szerepelt, míg a válogatott sikeres volt a Nemzetek Ligájában és az Európa-bajnoki pótselejtezőkön is.

A két riporter szerint a bajnokságra is hatással volt a nemzeti tizenegy kiemelkedő szereplése. Ugyanakkor az OTP Bank Ligában kiegyensúlyozott teljesítményre csak a Fradi volt képes.
Szóba kerül még, hogy mennyire reális a jelenlegi sorrend, mennyire befolyásolta a koronavírus a bajnokságot, illetve arról is beszélnek, jelenleg a Fradi kezében van az újabb bajnoki cím.

Véleményük szerint nem az a kérdés, hogy a Fehérvár megszorítja-e a zöld-fehéreket, hanem hogy a mögöttük lévők megszorongatják-e a fehérváriakat, hiszen a dobogóra esélyes 4-5 csapat is.

Számos érdekessége van a mostani bajnokságnak, hiszen egy Újpest–Honvéd meccs kiesési rangadó lesz, miközben jelenleg vannak olyan futballisták a mezőnyben, akikről korábban még csak nem is álmodhattunk, hogy majd Magyarországon játszanak.

Az e heti podcast teljes adásaitthallgatható meg.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik