A bajnok új ruhája – bemutatták a Ferencváros pályán kívüli uniformisát

BERTA MIHÁLY, TUMBÁSZ HÉDI (FOTÓ)BERTA MIHÁLY, TUMBÁSZ HÉDI (FOTÓ)
Vágólapra másolva!
2021.08.28. 10:26
Augusztus 27-én kora délután, nem sokkal azt követően, hogy Isztambulban megtartották a labdarúgó Európa-liga 2021–2022-es idényének sorsolását, s eldőlt, hogy a Ferencváros a G-csoportba került a német Bayer Leverkusen, a skót Celtic és a spanyol Betis társaságában, szóval ezen a nyár végi délutánon a magyar bajnoki címvédő együttes futballistái bemutatóra készültek.
Mosolyogni tessék! – a divatbemutatón részt vevő ferencvárosiak rögtönzött csapatképe, elöl a sérüléséből lábadozó Sigér Dáviddal (Fotók: Tumbász Hédi) 
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Mosolyogni tessék! – a divatbemutatón részt vevő ferencvárosiak rögtönzött csapatképe, elöl a sérüléséből lábadozó Sigér Dáviddal (Fotók: Tumbász Hédi) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!


Nem, nem bemutató labdarúgó-mérkőzésre, hanem ruhabemutatóra, amelynek ráadásul ők voltak a főszereplői: a Groupama Arénában ugyanis Peter Stöger és együttese a Retro Jeans új, Fradi x Retro modelljeit mutatta be, s kiderült, hogy a klub és a divatcég egymással karöltve sokkal dominánsabb, a korábbiakhoz képest erősebb karakterű kollekcióval rukkolt ki.

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke az eseményen hangsúlyozta, egy 32-szeres bajnok csapatnál mindennek a helyén kell lennie, ezért nemcsak kiváló edzőre, modern stadionra és sok nézőre van szükség, hanem jó brandre is. Emlékeztetett arra, hogy amikor tíz éve átvette a klub irányítását, a buszgarázsból kialakított Fradi Shopban naponta két-három vevő fordult meg, manapság pedig van olyan nap, amikor 10 millió forint feletti a bevételük.

A csapat új, pályán kívüli uniformisát az esemény keretében a Ferencváros játékosai személyesen is bemutatták, a sérüléséből felépülőben lévő Sigér Dávid például azt mondta róla, hogy az öltözék vagány, fiatalos, ugyanakkor kényelmes is.

Ezzel párhuzamosan 29 darabból álló termékkínálat is készült a Ferencváros szimpatizánsainak, amely igazodik az aktuális trendhez, valamint a szurkolói tábor összetételéhez, s amelynek darabjait augusztus 28-tól lehet megvásárolni.

(A cikk a Nemzeti Sport szombati melléklete, a Képes Sport 2021. augusztus 28-i lapszámában jelent meg.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik