MTI/NSOnyomtatott 2009.04.20 20:46 Frissítve: 2012.04.25 02:41

Kaká és Ronaldinho is kezdőként lép pályára a Puskás-stadionban

A szervezők tájékoztatása szerint három aranylabdása közül kettő, a brazil Kaká és honfitársa, Ronaldinho is szerepel az AC Milan kezdőcsapatában, amely szerdán, 19 órától barátságos mérkőzést játszik Budapesten a magyar labdarúgó-ligaválogatottal.

Kaká kezdő lesz szerdán
Fotó: Action Images (archív)
Kaká kezdő lesz szerdán
A szervezők hétfő esti tájékoztatása szerint a Puskás Ferenc Stadionban rendezendő találkozón az olasz elitklub „alapcsapatában” kapott helyet többek között a két aranylabdás brazil, Kaká és Ronalldinho is.

Rajtuk kívül kezdőként léphet pályára a 40 évesen is elnyűhetetlen Paolo Maldini, a reklámértékét tekintve a futballvilág legértékesebbjének számító angol David Beckham és a három különböző klubcsapattal négy Bajnokok Ligája-elsőséget számláló holland Clarence Seedorf is.

Az AC Milan várhatóan a Dida – Zambrotta, Maldini, Thiago, Jankulovski – Beckham, Pirlo - Kaká, Ronaldinho, Seedorf – Pato csapattal kezd majd a magyar ligaválogatott ellen.

A ligaválogatott irányító Mészöly Géza az összeállításra reagálva kijelentette, a cél változatlanul a győzelem.

„Minél nagyobb a sztárparádé, annál nagyobb meglepetést tudunk okozni a pályán” – fogalmazott a szakember.

Ahogy arról már beszámoltunk, a szerdán 19 órakor a Puskás Ferenc Stadionban sorra kerülő mérkőzést az osztrák Konrad Plautz vezeti.

Az AC Milan labdarúgócsapata szerda délben érkezik Magyarországra, a repülőtérről különbusszal azonnal a szállodába szállítják a játékosokat. A találkozót követően rögtön haza is repül az együttes.

A magyar ligaválogatott kerete

Kapusok: Köteles László (Diósgyőr), Németh Gábor (Vasas)
Védők: Grúz Tamás (Kaposvár), Horváth Gábor (Fehérvár), Laczkó Zsolt (Vasas), Mészáros Norbert, Leandro (mindkettő Debrecen)
Középpályások: Bori Gábor, Tisza Tibor (mindkettő Újpest), Miskolczi László (Nyíregyháza), Némedi Norbert (Kecskemét), Horváth András (ZTE), Farkas Balázs (Fehérvár), Lipcsei Péter (Ferencváros), Sipos Norbert (Haladás)
Támadók: Rajczi Péter, Kabát Péter (mindkettő Újpest), Tököli Attila (Paks), Nyerges Krisztián (REAC), Ferenczi István (Ferencváros)
2023.02.05 10:24:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A furcsa gólok derbijén a hazaiak játszottak jobban, megérdemelten nyertek, de két támadójuk is megsérült.

2023.02.05 10:24:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A második félidőt végigtámadta a Zalaegerszeg, de nem tudta bevenni a Kövesd kapuját.

2023.02.04 23:43:11

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Érdeklődéssel olvasnék egy listát arról, kik alkotják a FARE tagságát, hányan vannak. Mert bizonyságot szeretnék kapni arról, hogy a hevület és a küldetéstudat önmagában nem elegendő ahhoz, hogy több tízezres szurkolótáborokról és áttételesen országokról véleményt, ítéletet alkothassanak, amely súlyos következményekkel járhat.

2023.02.04 19:00:54

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Késve érkeztek, de „pontosan” távoztak a debreceniek, döntetlennel ért véget a fehérvári rangadó.