Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.02.01 08:51 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Mario Bozsics már a tavaszi szezonban csatlakozik az Újpesthez

Sikerült megállapodnia az FC Fehérvárnak és az Újpestnek, így Mario Bozsics már a tavaszi szezont is a Megyeri úton kezdi. A bosnyák válogatott futballista eredetileg csak a nyári szünetben csatlakozott volna a lila-fehér játékosokhoz.

Mario Bozsics (balra) hamarabb jöhet Újpestre
Mario Bozsics (balra) hamarabb jöhet Újpestre
Január 29-én megszületett az egyezség, miszerint Mario Bozsics, az FC Fehérvár szerbiai születésű, de bosnyák válogatott futballistája az Újpest FC-nél folytatja pályafutását. A fővárosiak már a tavaszi szezonra szerették volna megszerezni a középpályást, ám a Fejér megyeiek ebbe nem mentek bele, ők csak a bajnokság végén voltak hajlandóak elengedni a kulcsjátékost.

A 25 éves Bozsics az Újpest FC hivatalos honlapjának a három évre szóló szerződés aláírása után elmondta, minél hamarabb jönne Újpestre. A bosnyák nemzeti tizenegyben éppen a magyar válogatott elleni Eb-selejtezőn bemutatkozó futballista hozzátette, hogy nagyon jól érezte magát a Fehérvárnál, ám annyira megviselték az ott történtek, hogy váltani akart.

Nos, a két csapat végül megegyezett arról, hogy a középpályás már a tavaszi szezonban is Urbányi István rendelkezésére állhat. Bozsics szerdán csatlakozik az Olaszországból hazatérő lila-fehérekhez, szerződését a korábbi három év helyett három és fél éves időtartamra módosították.
2021.01.25 21:41:24

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A játékvezetők magabiztosabbak lettek hátuk mögött a fegyelmezési szándékkal. Kevesebben voltak a kelleténél, ezért volt általános nyűg az idegenben játszó csapatoknál, hogy a helyi partjelzők éppen, hogy csak gólt nem lőttek, annyira lelkesen segítették az övéiket.

2021.01.23 23:15:39

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS (szöveg), MIKOLA BENCE (grafika), KUN ATTILA (osztályzatok, álomcsapat)

IDEGENLÉGIÓ. A Fradiban Otten és Klein villogott; nem a Chinchilla, Romeo, Vuk trióra, eközben a nagy Hudson-Odoi a Vasasban…

2021.01.24 13:27:18

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

Hidi bombagóllal szerzett vezetést, a ZTE fordított, Gazdag büntetőből egyenlített.

2021.01.24 13:22:22

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Bognár György csapata jól kezdte az évet, és otthon tartotta a három pontot.

2021.01.24 13:15:53

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

Varga Roland az MTK-ban, Csonka András a Budafokban szerzett gólt az első meccsén.