Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.11.10 11:48 Frissítve: 2010.10.28 02:39

A Honvéd egy Nyíregyháza elleni győzelemmel listavezető maradna

A listavezető Budapest Honvéd labdarúgócsapata a Soproni Liga 14. fordulójában egy esetleges Nyíregyháza elleni győzelemmel biztosan maradna a bajnoki tabella élén. A papírforma szerint a Debrecennek hozni kellene a három pontot az ebben a szezonban nem túl acélosan teljesítő Paks ellen. A Győr az angyalföldiekhez látogat.

A Budapest Honvédnak eddig jól kijött a lépés a bajnokságban
A Budapest Honvédnak eddig jól kijött a lépés a bajnokságban
A listavezető Budapest Honvéd hazai pályán fogadja a másodosztályból feljutott Nyíregyházát, és Supka Attila csapatának kötelező lenne a győzelem, hiszen a kispestiek nyakában ott liheg az MTK, az Újpest és a bajnoki címvédő Debrecen is, és egy kispesti baki esetén könnyedén elkerülhet a tabella éléről a piros-fekete gárda.

A Révész Attila által menedzselt együttesnek egyébként nincs túl sok esélye, igaz eddig idegenben nyolc pontot szerzett azonban az sem mellékes, hogy ezeket a Siófok, a Sopron, a Tatabánya és a Diósgyőr ellen gyűjtötte. A Honvéd otthon a Kaposvártól és az Újpesttől kapott ki.

A papírforma szerint a bajnoki címvédő debrecenieknek is kötelező lenne a győzelem, hiszen hazai pályán fogadják a szezonban eddig nem túl acélosan teljesítő Paksot. A Loki jelenleg két pontra van a Supka-csapattól, és ha tartani akarja a lépést a listavezetővel, akkor bizony be kell gyűjtenie a három pontot.

Noha a Vasas vezetősége mindent megtett, mégis később érkeznek meg a szenegáli labdarúgók Angyalföldre. Az öt afrikai futballistát hétfőre várták a piros-kékek, ám a meghívó levél ellenére sem a megadott időpontban jelentkeznek a Fáy utcában. Bár az elmúlt héten borús volt a hangulat a győri csapat háza táján a Ligakupa-, majd a Magyar Kupa-kiesés miatt, Egervári Sándor vezetőedző ponttal vagy pontokkal szeretne hazatérni a Vasas otthonából.

Ebben a szezonban eddig remekül szereplő kaposváriak a sereghajtó Tatabányát fogadják, míg a Zalaegerszeg a bukdácsoló Sopront látja vendégül. A Fehérváriak a kiesés elől menekülő Siófok ellen játszanak idegenben.

NB I, 14. FORDULÓ, VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK

2021.01.17 21:04:38

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Bognáréknál természetesnek tűnt, hogy a fiúk is a focival kelnek és fekszenek.

2021.01.13 14:20:38

Labdarúgó NB I H. D.

Róbert Mak mellett a 17 éves Damir Redzic és Myrto Uzuni is beköszönt Szerhij Rebrov csapatában.

2021.01.12 15:37:07

Labdarúgó NB I H. D.

A mérkőzés egyetlen gólját a csereként pályára lépő Aissa Laidouni szerezte.

2021.01.10 23:13:56

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. A gyerek inkább itthon próbálgassa a biciklicselt, legyen negyven csálé lövése mellett egy bombagólja, de mi, nézők ne azok miatt bosszankodjunk, akik azért léphetnek be a klubházba, AZ öltözőbe s aztán a pályára, mert olcsóbban mutatják be ugyanezt.