Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.10.20 14:11 Frissítve: 2010.12.26 00:06

Ezúttal már nem hibázhat hazai pályán Supka Attila csapata

A listavezető Budapest Honvéd labdarúgócsapata a Győrt fogadja az NB I 12. fordulójában. A fővárosiaknak mindenképpen nyernie kellene ahhoz, hogy a forduló után is a bajnoki tabella élén álljanak, ugyanis a Debrecen otthon játszik a Sopronnal, és valószínűleg begyűjti a három pontot.

M.Németh Péter

NB I, 12. FORDULÓ

Mindenképpen nyernie kellene a listavezető Budapest Honvédnak hazai pályán a Győr ellen, hiszen a fővárosi csapatot mindössze két pontos hátránnyal üldözi a bajnok Debrecen.

Supka Attila együttese az előző fordulóban meglepetésre a Bozsik-stadionban szenvedett vereséget a Kaposvártól, és bizony, ha ezúttal nem tartja otthon a három pontot, akkor könnyen elveszítheti a listavezető pozíciót.

Az üldöző debrecenieknek könnyebb feladata lesz, hiszen a Sopront fogadják, amely legyőzése nem jelenthet különösebb gondot a Lokinak.

Tornyi Barnabásnak nem lehet más a célja, minthogy első hazai győzelmére vezesse új csapatát, a Siófokot. A Balaton-partiak nem állnak teljesíthetetlen feladat előtt, hiszen a REAC-ot fogadják, amely eddigi öt idegenbeli meccséből hármat elvesztett.

Azért is lenne fontos a siófokiak számára a három pont, mert egy esetleges győzelemmel elkerülhetnek a kiesőzónából. Habár ehhez az kellene, hogy a bajnoki címre hajtó Újpest hazai pályán legyőzze Gellei Imre együttesét, amelyre a papírforma szerint elég nagy esély van.

A Zalaegerszegnek kötelező lenne nyernie hazai pályán az ellen a Tatabánya ellen, amely az eddigi tizenegy meccsén nem tudott nyerni, és csupán két pontot tudott szerezni.

A Kaposvár hazai pályán fogadja Vasast, és ha sikerül átmentenie a Honvéd ellen mutatott formáját, akkor minden bizonnyal otthon is tartja a három pontot.
2021.01.25 14:43:32

Labdarúgó NB I P. Gy.

Hét bajnokijából hatot megnyert és még veretlen a Fehérvár a Kisvárda ellen.

2021.01.26 09:29:56

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„A házam is zöld-fehér, a kerítésre pedig terveztettem egy méretes Fradi-sast.”

2021.01.25 21:41:24

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A játékvezetők magabiztosabbak lettek hátuk mögött a fegyelmezési szándékkal. Kevesebben voltak a kelleténél, ezért volt általános nyűg az idegenben játszó csapatoknál, hogy a helyi partjelzők éppen, hogy csak gólt nem lőttek, annyira lelkesen segítették az övéiket.

2021.01.23 23:15:39

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS (szöveg), MIKOLA BENCE (grafika), KUN ATTILA (osztályzatok, álomcsapat)

IDEGENLÉGIÓ. A Fradiban Otten és Klein villogott; nem a Chinchilla, Romeo, Vuk trióra, eközben a nagy Hudson-Odoi a Vasasban…

2021.01.24 13:27:18

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

Hidi bombagóllal szerzett vezetést, a ZTE fordított, Gazdag büntetőből egyenlített.