Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.09.25 14:05 Frissítve: 2011.10.27 02:45

Gellei Imre lett a távozó Lengyel Ferenc utóda a Paks kispadján

Gellei Imre lett a magyar labdarúgó-bajnokság élvonalában (Soproni Liga) szereplő Paksi FC új vezetőedzője. Az új szakember kilétét kedden egy sajtótájékoztató keretében hozták nyilvánoságra a zöld-fehér klubnál. Gellei legutóbb a Ferencváros szakmai munkáját irányította. Az egykori szövetségi kapitány másfél éves szerződést kötött a paksi klubbal.

Gellei nem maradt sokáig állás nélkül
NS-archív
Gellei nem maradt sokáig állás nélkül
Gyakorlatilag már hétfőn kész tényként lehetett kezelni, hogy Gellei Imre lesz a Paksi FC új vezetőedzője. Kedden pedig hivatalossá vált, hogy a jövőben az egykori szövetségi kapitány irányítja majd a vidéki klub szakmai munkáját.

A klub tájékoztatása szerint a legutóbb a Ferencváros kispadján tevékenykedő vezetőedző volt az egyetlen jelölt a posztra. A vezetők szerencséjére Gellei is ideális feladatnak tekintette a bajnokságban gyengén szereplő együttes felzárkóztatását - így a szerződéskötés nem hiúsult meg.

"Kizárólag Gellei Imrével tárgyaltunk, mert úgy gondoljuk, hogy a problémáink megoldására ő a legalkalmasabb” - nyilatkozta lapunk mai számában Haraszti Zsolt, a paksi klub ügyvezetője, aki már hétfőn bejelentette a játékosoknak, hogy Gellei lesz az új vezetőedző.

Gelleinek nincs sok ideje a játékosok megismerésére az első komolyabb feladata előtt, hétvégén ugyanis már a bajnokság negyedik helyezettjével, a Fehérvár FC-vel találkozik a zöld-fehér klub.

Gelleivel másfél éves szerződést kötött a paksi klub. Az új edző mellett dolgozó szakmai stáb összetétele nem változik, a másodedző Péter Norbert lesz, míg a kapusok felkészítéséért Heizler János felel.

A Paks jelen pillanatban mindössze a tabella tizenharmadik helyét foglalja el. A csapat eddig lejátszott mérkőzéseiből hatot elveszett, egyszer döntetlenre futotta a gárda erejéből, míg kétszer győztesen hagyta el a pályát.
2021.06.13 23:16:43

Labdarúgó NB I BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Olyan országban élünk, amelyben a klubtörténeti sikerek sem jelentik automatikusan azt, hogy a futballedző megtarthatja az állását és építheti tovább eredményesen, amit elkezdett.

2021.06.09 21:15:35

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Habitusához közelebb áll, hogy a bajnoki címért küzd.

2021.06.06 22:04:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Peter Stögert is tisztelem, esetében egyelőre csak az eredményei miatt tehetem.