Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.09.25 14:05 Frissítve: 2011.10.27 02:45

Gellei Imre lett a távozó Lengyel Ferenc utóda a Paks kispadján

Gellei Imre lett a magyar labdarúgó-bajnokság élvonalában (Soproni Liga) szereplő Paksi FC új vezetőedzője. Az új szakember kilétét kedden egy sajtótájékoztató keretében hozták nyilvánoságra a zöld-fehér klubnál. Gellei legutóbb a Ferencváros szakmai munkáját irányította. Az egykori szövetségi kapitány másfél éves szerződést kötött a paksi klubbal.

Gellei nem maradt sokáig állás nélkül
NS-archív
Gellei nem maradt sokáig állás nélkül
Gyakorlatilag már hétfőn kész tényként lehetett kezelni, hogy Gellei Imre lesz a Paksi FC új vezetőedzője. Kedden pedig hivatalossá vált, hogy a jövőben az egykori szövetségi kapitány irányítja majd a vidéki klub szakmai munkáját.

A klub tájékoztatása szerint a legutóbb a Ferencváros kispadján tevékenykedő vezetőedző volt az egyetlen jelölt a posztra. A vezetők szerencséjére Gellei is ideális feladatnak tekintette a bajnokságban gyengén szereplő együttes felzárkóztatását - így a szerződéskötés nem hiúsult meg.

"Kizárólag Gellei Imrével tárgyaltunk, mert úgy gondoljuk, hogy a problémáink megoldására ő a legalkalmasabb” - nyilatkozta lapunk mai számában Haraszti Zsolt, a paksi klub ügyvezetője, aki már hétfőn bejelentette a játékosoknak, hogy Gellei lesz az új vezetőedző.

Gelleinek nincs sok ideje a játékosok megismerésére az első komolyabb feladata előtt, hétvégén ugyanis már a bajnokság negyedik helyezettjével, a Fehérvár FC-vel találkozik a zöld-fehér klub.

Gelleivel másfél éves szerződést kötött a paksi klub. Az új edző mellett dolgozó szakmai stáb összetétele nem változik, a másodedző Péter Norbert lesz, míg a kapusok felkészítéséért Heizler János felel.

A Paks jelen pillanatban mindössze a tabella tizenharmadik helyét foglalja el. A csapat eddig lejátszott mérkőzéseiből hatot elveszett, egyszer döntetlenre futotta a gárda erejéből, míg kétszer győztesen hagyta el a pályát.
2020.11.29 18:23:40

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Folytatja a mélyrepülést Bódog Tamás csapata, amely marad a tabella végén.

2020.11.29 13:11:05

Labdarúgó NB I TŐSÉR NORBERT (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A kövesdiek hétmeccses nyeretlenségi sorozatot zártak le a borsodi rangadó megnyerésével.

2020.11.29 08:52:10

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

Az FTC sportmenedzsere azt mondja, ha még aktív játékos lenne, örömmel dolgozna Rebrov keze alatt.

2020.11.28 23:36:58

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Érdemes lett volna kutatni az érzelemmorzsákat az örökrangadó hangulatból...