B. G.online 2005.06.30 21:35 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Posza Zsolt döntött: Elég volt!

Napra pontosan két esztendőt töltött Angyalföldön Posza Zsolt. Ebből pesze kiderülhet, hogy a kapus nem hosszabbította meg június 30-án lejáró szerződését a Vasassal, így mától szabadon igazolható labdarúgóvá vált.

Posza Zsolt azon játékosok közé tartozott a Fáy utcában, akiket a rettentően gyenge tavaszi szereplés ellenére még marasztalt volna a klub, igaz, mindeközben egyre többet lehetett arról is hallani, hogy a Vasas kapust akar igazolni a nyáron, mégpedig nem elsősorban a kispadra. Így vetődött fel korábban Végh Zoltán (MTK), újabban pedig Németh Gábor (PMFC) neve is.
"A hírekről én is hallottam, és bevallom, ez is közrejátszott abban, hogy csütörtökön végül nemet mondtam a Vasas ajánlatára, annak ellenére, hogy szívesen maradtam volna a piros-kékeknél - mondta az egyszeres válogatott Posza Zsolt. - Az utóbbi időben már nem igazán éreztem a bizalmat, végül nyilvánvalóvá vált, hogy keresnek valakit a helyemre, ami igencsak zavart a felkészülésemben. Korábban Újpesten Vlaszák Géza mögött már voltam második számú kapus, és nem szerettem volna hasonló helyzetbe kerülni. Egyelőre nem tudom, mi lesz velem. A családommal mindenesetre hazaköltözöm Balatonlellére, és edzésben tartom magam."

A 28 esztendős labdarúgó döntése és távozása talán azért is tűnhet meglepőnek, mert az őszi, majd a tavaszi szezon után éppen Egervári Sándor vélekedett úgy róla, hogy a gyengélkedő csapat legjobbja volt. Posza Zsolt bravúrjaival többször is pontot mentett a Vasasnak, a tavasszal begyűjtött vereségek pedig talán legkevésbé az ő nyakába varrhatók.
2020.12.01 15:36:00

Labdarúgó NB I P. K.

Fókuszban a PAFC–Honvéd meccs, a forduló visszatérője, Polgár Kristóf és a Budafok kapusa, Póser Dániel.

2020.11.29 18:23:40

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Folytatja a mélyrepülést Bódog Tamás csapata, amely maradt a tabella végén.

2020.11.29 13:11:05

Labdarúgó NB I TŐSÉR NORBERT (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A kövesdiek hétmeccses nyeretlenségi sorozatot zártak le a borsodi rangadó megnyerésével.

2020.11.29 08:52:10

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

Az FTC sportmenedzsere azt mondja, ha még aktív játékos lenne, örömmel dolgozna Rebrov keze alatt.