Munkatársainktólonline 2003.02.14 21:44 Frissítve: 2012.01.11 02:46

Hetilap zöld-fehér hírekkel

Minekutána a Cipruson edzőtáborozó Ferencváros a rossz idő miatt csütörtökön nem léphetett pályára a szlovák élvonalbeli újonc, a jelenleg a bajnokságban második helyen álló Spartak Trnava ellen, Garami József szakmai igazgató úgy döntött: a pénteken pótolt találkozón mindenki egy félidőnyi játéklehetőséget kap.

Ferencváros–Spartak Trnava (szlovák) 2–2 (1–1)
Larnaca
FERENCVÁROS. 1. félidô: Szűcs L. – Vukmir, Dragóner, Gyepes (Balog Z.), Kiss Gy. (Szkukalek) – Penksa, Lipcsei, Kapic, Leandro – Tököli, Andone. 2. félidô: Szűcs L. – Bognár Zs., Balog Z., Keller, Szkukalek – Kriston, Szili, Somorjai, Huszti – Sowunmi, Jovics
TRNAVA: Hodulik – Fall, Hlusko, Hrabal, Filip – Molnár (Hodur), Ujlaky, Horvatovic, Juhász (Kozuch) – Stano, Kriss
G: Tököli, Huszti, ill. Kriss, Filip
Csak a Torpedóval vívott előkészületi meccsen sérülést szenvedett Gera Zoltán, illetve a húzódással bajlódó Halgas Tibor nem futballozhatott, aztán kiderült: nem játszhat 45 percet Gyepes Gábor és Kiss György sem, a két védőt negyedóra után sérülés miatt le kellett cserélni. Jó hír viszont az FTC-szimpatizánsok számára, hogy az utóbbi edzéseken Sowunmi Thomas egyszerűen megállíthatatlan volt, az egymás közti játékban pillanatok alatt ért el "mesternégyest”, s hogy másfél hetes kihagyás után újra játszott Alekszandar Jovics.

Szombaton egyébként Larnacán mind az A-, mind a B-gárdának lesz elfoglaltsága: előbb a szlovák Púchov, majd az orosz Sinnik ellen játszanak a ferencvárosi első keret tagjai, míg Budapesten a Vépi Péter vezette juniorcsapat az NB II-es ESMTK-t fogadja egy gyakorlómeccs erejéig a Népligetben 11 órakor.

Hír még, hogy a Fradi Tv és a klub internetes honlapja után a zöld-fehérek újabb médiavállalkozásba fognak. Készül ugyanis a Fradi című hetilap, amely 24 színes oldalon számol be a Ferencvárosról. Az éves előfizetőknek 99 forintjába kerül majd a magazin, ráadásul a Zalaegerszeg elleni hazai Magyar Kupa-negyeddöntőre fél áron vásárolhatnak jegyet (ez a lelkes szurkolóknak 750 forint megtakarítást jelent), s rengeteg értékes nyereményt – például két robogót – sorsolnak ki közöttük.

Csütörtöktől az Újpest elleni március 1-jén rendezendő rangadóig árusítják az Üllői úton a tavaszi bajnoki labdarúgómeccsekre érvényes bérleteket. Hétköznapokon 10 és 17 óra között lesznek nyitva a jegypénztárak (az őszi árak nem változtak).
2021.08.02 23:58:46

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Babati a legutóbbi négy ZTE–Fehérvár meccsen négy gólt szerzett. Megvan Katona Mátyás és Bárány Donát első NB I-es találata.

2021.08.01 23:10:41

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Most kezdem megérteni, miért lett volna fontos az igazán befolyásos európai élkluboknak, hogy a Szuperliga-sorozat már az idén útjára induljon. Mára ugyanis mulatós szintre süllyedtek az egykoron tekintélyt jelentő nemzetközi kupaviadalok...

2021.08.01 19:24:41

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (összefoglaló), MURÁNYI DOMONKOS (percről percre)

Paprikás hangulatban ért véget a mérkőzés, a lila-fehérek csak szépíteni tudtak 0–2 után.

2021.08.01 17:25:29

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

Többet támadott a Fehérvár, a vezetést is megszerezte, de a jól védekező ZTE nem hagyta magát, és kiegyenlített.

2021.08.01 07:49:02

Labdarúgó NB I BORSOS LÁSZLÓ

„Remélem, hogy lesznek köztük, akik nemzetközi szinten is megállják a helyüket, mint Sallai, Kleinheisler vagy Gyurcsó.”