Női kosár: segítő kéznyújtás – Honti Kata visszatér Sopronba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.25. 18:40
Ideiglenes jelleggel visszatér a Sopron női kosárlabdacsapatához Honti Kata. A 2017-ben visszavonuló 31 esztendős kiválóság szerződésének hossza attól függ, hogy a soproni sérültek felépülése milyen ütemben halad.

„December közepe óta sérülések sújtják erőltetett menetben levő csapatunkat, ami az edzésmunkára, és ezáltal csapatunk játékának minőségére is negatív hatással volt. A nehézségeket enyhítendő szakvezetésünk úgy ítélte meg, hogy szükségünk van egy olyan játékosra, aki az előttünk levő időszakban segíteni tud minket az edzéseken.„December közepe óta sérülések sújtják erőltetett menetben levő csapatunkat, ami az edzésmunkára, és ezáltal csapatunk játékának minőségére is negatív hatással volt. A nehézségeket enyhítendő szakvezetésünk úgy ítélte meg, hogy szükségünk van egy olyan játékosra, aki az előttünk levő időszakban segíteni tud minket az edzéseken.

Miután körbejártuk a korlátozott lehetőségeinket, felvettük a kapcsolatot ikonunkkal, a jelenleg Olaszországban élő Honti Katával, aki korábban a Valenciánál már dolgozott együtt vezetőedzőnkkel, Roberto Íniguezzel. Kata nagy örömünkre igent mondott a hívó szóra. Katát elsősorban az edzésekre szerződtettük, de szükség esetén az Euroligában számíthatunk a játékára. Szerződésének hossza a sérültjeink felépülésének függvényében alakul. Ezúton is köszönjük Katának, hogy nehéz helyzetünkben a rendelkezésünkre áll” – szól a soproni klub sajtóközleménye.

A Sopron a magyar bajnokságban 14–0-s mutatóval a tabella élén áll, míg az Euroligában 5–5-ös mérleggel jelenleg negyedik a csoportjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik