NBA: Steph Curry 50 ezer dolláros büntetést kapott ezért – videó

Vágólapra másolva!
2017.10.24. 09:32
Az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) 50 ezer dollárra (nagyjából 13 millió forintra) megbüntette Steph Curryt, a címvédő Golden State Warriors kiválóságát.

A kétszeres NBA-bajnok irányító a szombati, Memphis Grizzlies elleni találkozó – amelyet a Warriors 111–101-re elvesztett – hajrájában egy játékvezetői ítélet után dühében a földhöz vágta a fogvédőjét, épp a bíró irányába.

Az NBA hétfőn közölte, Curry 50 ezer dolláros pénzbüntetést kapott a kirohanásáért. Az oaklandiek sztárja a 2016-os nagydöntőn a nézők közé vágta a fogvédőjét, amiért akkor 25 ezer dollárra büntették meg. a Warriors 111–101-re elvesztett – hajrájában egy játékvezetői ítélet után dühében a földhöz vágta a fogvédőjét, épp a bíró irányába.

Az NBA hétfőn közölte, Curry 50 ezer dolláros pénzbüntetést kapott a kirohanásáért. Az oaklandiek sztárja a 2016-os nagydöntőn a nézők közé vágta a fogvédőjét, amiért akkor 25 ezer dollárra büntették meg.

A szombati incidens kapcsán Curry csapattársát, Andre Iguodalát 15 ezer dollárra bírságolták a játékvezető megsértéséért.

Azt már csak halkan jegyezzük meg, hogy a 29 éves Curry évente nagyjából 40 millió dollárt kap fizetésként a csapatától, feltehetőleg nem kell meghúznia a nadrágszíjat az 50 ezres bírság miatt…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik