Kosárlabda: másodszor is összejön a Kosarasok klubja

Vágólapra másolva!
2019.05.16. 09:57
null
Az 1955-ben Európa-bajnok válogatott játékosa, Dallos János is részt vesz az eseményen
Szombaton tartja második összejövetelét a Kosarasok klubja – a november 23-i alakuló, első találkozón 160 korábbi kosárlabdázó, edző, játékvezető gyűlt össze, hogy a sportág szerelmeseiből egyfajta közösségi „biztonsági” hálót hozzon létre. A klub célja, hogy az életüket jobb körülmények között élő kosarasok segíthessék kevésbé szerencsés, rászoruló társaikat.

A megalakulás óta bejegyezték a Kosarasokért Alapítványt, a karitatív munka anyagi hátterének megteremtésére ide folyik be a pénz a tagdíjakból, a felajánlásokból és az MKOSZ hozzájárulásából (amely a hazai szeniortornák szervezését is támogatja).

A Facebookon már 1400 tagja van a Kosarasok klubja csoportnak, de a tettvágyat érző sportemberek jelentkezését Judik Béla és Farkas Attila szervező a kosarasokklubja@gmail.com e-mail-címre továbbra is várja, személyes megjelenésüket pedig szombaton 17 órától a La Vida Lost rendezvényházban (Budapest, Soroksári út 48.). Az összejövetelt megtiszteli jelenlétével Szalay Ferenc, az MKOSZ elnöke, s több klasszisjátékos mellett Dallos János, az 1955-ben Európa-bajnok válogatott játékosa is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik