Férfi kosárlabda: Lóránt Péter ismét az olasz élvonalban!

Vágólapra másolva!
2015.01.17. 15:24
Lóránt Péter, a Szolnoki Olajtól idény közben távozó magyar válogatott magasember aláírt az igen nagy múltra visszatekintő olasz élvonalbeli Pesaróhoz fél plusz egy évre.

Ugyan több mint egy hónapot kellett várnia arra, hogy új klubhoz írjon alá a decemberben a magyar bajnok szolnokiakkal közös megegyezéssel szerződést bontó magasbedobó/centernek, ám ma már hivatalosan is a Serie A-ban jelenleg a bennmaradásért küzdő Consultinvest Pesaro játékosának vallhatja magát.

A Szolnokon ebben a szezonban az Európa-kupában 9 meccsen 11.1 pontot, valamint 6.4 lepattanót, az Adria Ligában pedig 9 mérkőzésen 7.8 pontot, továbbá 3.6 pattanót átlagoló Lóránt számára nem lesz ismeretlen a közeg, hiszen a Virtus Roma légiósaként egy szezont már eltöltött az itáliai élvonalban, méghozzá Magyarországra való visszatérése előtt, 2012–2013-ban, s akkor a fővárosiakkal egészen a döntőig jutott.

Lóránt Péter jövő vasárnap 18.15-től már be is mutatkozhat új klubja színeiben, méghozzá a rájátszásért küzdő Brindisi ellen, hazai környezetben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik