Férfi kosár: megvan a Körmend új vezetőedzője

Vágólapra másolva!
2016.12.13. 08:02
A 36 éves szlovén Gasper Potocnik lett a FIBA Európa-kupa második csoportkörébe bejutó Egis Körmend kosárlabdacsapatának új vezetőedzője. Az előző szezonban a szlovén Olimpija Ljubljana trénereként dolgozó szakember hétfő este írta alá a szezon végéig szóló szerződését.

„Köszönöm a felkérést, büszkeség és nagy kihívás számomra – nyilatkozta a korábban a szlovén válogatottnál is segédezőként szerepet kapó Potocnik a Körmend honlapján. – Gratulálok a csapatnak és az edzői stábnak a vasárnap este mutatott játékhoz. Remek hozzáállással, energikusan léptek pályára. Tisztában vagyok azzal, hogy nem lesz könnyű dolgom Teo Cizmic után, hiszen remek munkát végzett, köszönöm neki a tájékoztatást, amit délelőtt adott az együttesről. A feladattól nem félek, nagyon motivált vagyok, remélem, mindenki így van ezzel a klubnál. Edzésről edzésre, mérkőzésről mérkőzésre a legjobbunkat fogjuk adni.” és nagy kihívás számomra – nyilatkozta a korábban a szlovén válogatottnál is segédezőként szerepet kapó Potocnik a Körmend honlapján. – Gratulálok a csapatnak és az edzői stábnak a vasárnap este mutatott játékhoz. Remek hozzáállással, energikusan léptek pályára. Tisztában vagyok azzal, hogy nem lesz könnyű dolgom Teo Cizmic után, hiszen remek munkát végzett, köszönöm neki a tájékoztatást, amit délelőtt adott az együttesről. A feladattól nem félek, nagyon motivált vagyok, remélem, mindenki így van ezzel a klubnál. Edzésről edzésre, mérkőzésről mérkőzésre a legjobbunkat fogjuk adni.”

Mindez három nappal azután történt, hogy pénteken bejelentette a lemondását Teo Cizmic, aki az előző szezonban Magyar Kupát és bajnoki bronzérmet nyert a vasiakkal. A horvát szakember a Paks elleni győztes bajnokin búcsúzott, de távozásának indokait egyelőre nem hozta nyilvánosságra.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik