Elmaradt a címvédés Szombathelyen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.12. 21:18
Az időjárás nem fogadta kegyébe a DECATHLON B33 TOUR szombathelyi állomását, de a szervezők gondoskodtak „esőhelyszínről", így a csapatok a szokásos időben, délelőtt 11-kor kezdhettek az OMK tornacsarnokában. Összesen négy pályán zajlottak a versenyek, amelyekben. a 20 egyetemi csapat (12 férfi és 8 női) mellett 15 amatőr együttes vett részt.

A férfi és a női mezőnyben is elmaradt a címvédés. Ehhez a szegedi egyetem lányai álltak közelebb, de a döntőben most a pécsiek nyertek éles küzdelemben (PTE–SZTE 17–15).

A fiúknál az előző forduló elődöntősei közül csak a SZOESE tudta magát beverekedni a legjobb négy csapat közé. A döntőben elmaradt a várt kiélezett küzdelem, és végül a szombathelyi egyetem játékosai otthon tartották trófeát (SZOESE–DEAC 22-13).

Az amatőr kategóriákban ismét szépszámú csapat nevezett négy kategóriában. A végén a női csapatok közül a SZOESE II, a fiú (U14) kategóriát a Kosárkirályok, az 14-18 évesek küzdelmét pedig a Lövésünk Sincs együttese nyerte. Az Elite kategóriát és ezzel a jogot az 1000 euró összdíjazású zalaegerszegi döntőben való részvételre a Pénz és Sárm alakulat nyerte.

A következő állomás Debrecen, május 26-án. További információ és nevezés: http://decathlon-2013.b33.hu/ (x)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik