Döntőben a 3x3-as magyar válogatott!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.11. 23:43
A kecskeméti Decathlon parkolójában a hétvégén tartották a B33 Tour 2015 első fordulóját. A hazai és nemzetközi mezőnyben öt kategóriában 45 csapat mérte össze tudását. Köszönhetően a napsütéses időjárásnak és a jó minőségű, műanyag borítású, eredményjelzőkkel felszerelt pályáknak, optimális körülmények között játszhattak a megjelent csapatok. (x)

 

A magyar válogatottak mellett a 3x3 nemzetközi élmezőnyének külföldi csapatai (szerbek, horvátok, bosnyákok, szlovének, románok, lengyelek) is ott voltak a mezőnyben.

Az egyetemi és főiskolai bajnokság 2. fordulóját a lányoknál az U18HUNTEAM (a júniusi debreceni VB-re készülő magyar válogatott keret csapata) nyerte meg az USC Szeged előtt, 15–14-re visszavágva az 1. forduló döntőjében elszenvedett vereségért.

A fiúknál az USC Szeged az 1. forduló elvesztett döntője után most 12–10-re győzött a SMAFC Sopron ellen.

Az Elite kategória 12 csapatos mezőnyében 9 külföldi mellett az alakulóban lévő 3x3-as hazai válogatott keretének tagjai is szerepeltek. A Tour győri döntőjébe a forduló legjobb négy együttese (köztük a magyar) jutott be. A mindent eldöntő csatát a végső győzelemre is esélyes két csapat, a korábbi világelső szlovén egy szerb alakulattal vívta: 1. 3x3 Ljubljana-Brezovica, 2. 3x3 Team Kragujevac, 3. Born2Ball (lengyel), 4. HUNTEAM (magyar válogatott).

Amatőr kategóriák győztesei: Szeged Lakers (Boys), Szilády 1 (Women), Güzű (Teenagers)
A B33 Tour május 23-án Pécsen a Műjégpályán folytatódik. Nevezni a www.b33.hu és a www.3x3planet.com oldalakon lehet.

 

 

 

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik