Női kézi NB I: Most kell a legtürelmesebbnek lenni – Tomori

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.07. 17:02
Tomori Zsuzsanna fél évnyi rehabilitáció után a visszatérés küszöbén áll, reményei szerint legkésőbb januárban újra bevethető lesz a Győri Audi ETO KC-ban.

„Nagyon közel vagyok, de most kell a legtürelmesebbnek lenni – mondta az Oxygen Hírügynökségnek a Győr átlövője, aki az idén márciusban elülső keresztszalag-szakadást szenvedett. – Már elég sok mindent meg tudok csinálni délelőtt, s délután a többiekkel is, tehát ez már közelít a kézilabdához. Most egy kicsit okosnak és türelmesnek kell lenni, de remélem, egy hónapon belül azt tudom mondani, hogy teljesen visszatértem” – kopogta le az állán Tomori Zsuzsanna, akit már a klub vezetősége is nagyon vár vissza. „Nagyon közel vagyok, de most kell a legtürelmesebbnek lenni – mondta az Oxygen Hírügynökségnek a Győr átlövője, aki az idén márciusban elülső keresztszalag-szakadást szenvedett. – Már elég sok mindent meg tudok csinálni délelőtt, s délután a többiekkel is, tehát ez már közelít a kézilabdához. Most egy kicsit okosnak és türelmesnek kell lenni, de remélem, egy hónapon belül azt tudom mondani, hogy teljesen visszatértem” – kopogta le az állán Tomori Zsuzsanna, akit már a klub vezetősége is nagyon vár vissza.

„Elsőként a védekezést akarom összerakni, ezért is fontos, hogy lassan a többiekhez is beálljak. Érezzem testközelből, hogy milyen az, ha jön a labda, ritmust tudjak fogni, de úgy gondolom, hogy ezzel nem lesz probléma, nagyon remélem, hogy január közepe, vége felé ezt is tudni fogom” – tette hozzá a 31 esztendős kézilabdázó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik