Női kézilabda: megsérült Tomori, megroppant a térde

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.08. 11:11
null
Az átlövőnek ki kell hagynia a válogatott összetartását (Fotó: Győri Audi ETO KC)
A Győri Audi ETO KC első edzésén megroppant Tomori térde, aki idő előtt fejezte be a tréninget. Az első prognózishoz képest azonban súlyosabb a helyzet, egy hét teljes pihenést írtak elő a játékosnak, aki így biztosan kihagyja a magyar női kézilabda válogatott összetartását – tudatták a győriek.

 

A sérülése után felépült Tomori Zsuzsanna részt vett az Audi ETO KC első edzésén az Audi Aréna Győrben. A tréning felénél fájdalmat érzett a műtött térdében, és inkább kiállt a munkából. Kis pihenő után megpróbálta folytatni az edzést, de – konzultálva a szakmai stábbal és a klub helyszínen tartózkodó csapatorvosával – az edzés befejezése mellett döntött. A játékos térdét már MRI-készülékkel is megvizsgálták.

„Nem súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. Egyhetes teljes pihenés javallott és közben fizikoterápiás kezelés. Ezt követően kontrollvizsgálatot csinálunk, amely után dönthetünk a további lépésekről!” – idézi a győri közlemény dr. Szálasy László csapatorvos szavait.

A diagnózis azt jelenti, hogy Tomori Zsuzsanna nem vehet részt a magyar női kézilabda válogatott hévízi egyhetes edzőtáborában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik