Női kézi: végleg lila-fehérben a Ferencváros kölcsönjátékosa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.22. 18:33
Az EUbility Group-Békéscsabai Előre 2018. június 30-ig érvényes szerződést kötött Dajka Bettinával, így az irányító az elkövetkező két idényben is a lila-fehér klub játékosa lesz – derül ki a békéscsabai NB I-es női kézilabdaklub közleményéből.

Dajka Bettina eddig a Ferencváros kölcsönjátékosaként szerepelt Békéscsabán, de korábbi szerződése a nyáron lejár a zöld-fehér klubbal, így végleg az Előre NKSE kötelékébe kerül.

Dajka a Ferencvárosban kezdte pályafutását, 2007-ben magyar bajnokságot, 2011-ben és 2012-ben KEK-et nyert a zöld-fehérekkel. 2009-ben tagja volt a magyarországi junior Európa-bajnokságon ezüstérmet szerző válogatottnak.

„Nagyon örülök, hogy az utóbbi mérkőzéseken már egyre több játéklehetőséget kaptam, és a klubnál hosszabb távon is számítanak rám. Azt gondolom, hogy a vezetőségnek Skaliczki László személyében egy nagyon jó, felkészült edzőt sikerült szerződtetnie, akivel elindulhat egy hosszú távú építkezés. Szeretnék ennek részese lenni” – mondta Dajka Bettina a megállapodás aláírását követően.

Az irányító – aki a Ferencváros kölcsönjátékosaként korábban szerepelt a Siófok, a Szeged és a Mosonmagyaróvár együtteseiben is – az idei szezonban 17 találkozón lépett pályára és 49 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik