Női kézi: szélsőt „cserélhet” egymással a Podgorica és a CSM

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.17. 10:18
Montenegrói sajtóhírek szerint a nyártól a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Itana Grbics. A 22 éves balszélső pótolhatja az ellenkező utat bejáró Majda Mehmedovicsot a román csapatban.

A Vijesti gyakorlatilag tényként számolt be róla, hogy Grbics a CSM-be igazol, és kétéves szerződésben állapodott meg a bukarestiekkel. A válogatott szélső már korábban arról beszélt, hogy biztosan távozik, mert szeretne többet játszani, márpedig Mehmedovics visszatértével erre nem lát esélyt a Podgoricában. Az akkori hírekben még a Siófok is szerepelt lehetséges opcióként, azonban most úgy tűnik, a CSM lesz a befutó.Vijesti gyakorlatilag tényként számolt be róla, hogy Grbics a CSM-be igazol, és kétéves szerződésben állapodott meg a bukarestiekkel. A válogatott szélső már korábban arról beszélt, hogy biztosan távozik, mert szeretne többet játszani, márpedig Mehmedovics visszatértével erre nem lát esélyt a Podgoricában. Az akkori hírekben még a Siófok is szerepelt lehetséges opcióként, azonban most úgy tűnik, a CSM lesz a befutó.

A román együttes eddig nyolc játékos érkezését jelentette be, Grbics lenne a kilencedik igazolás, és a balszélső posztján a 36 éves kapitánnyal, Iulia Cureával kellene felvennie a versenyt a csapatba kerülésért. Grbics játszott már külföldön, 2014 és 2016 között a Vardar Szkopjét erősítette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik