Női kézi: Pintea végre egy csapatban játszhat a testvérével

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2022.06.15. 08:10
null
Pintea újra aláírt a CSM-hez (Fotó: CSM Bucuresti)
A korábbi híreknek megfelelően a Győri ETO-tól közös megegyezéssel távozó Crina Pintea újra aláírt a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatához, így a következő idényben együtt játszhat szintén beálló poszton szereplő húgával.

Mint ismert, Pintea saját maga kezdeményezte Győrben a jövő nyárig szóló szerződése felbontását magánéleti okokra hivatkozva. A román sajtóban már ekkor azt valószínűsítették, hogy visszatér Bukarestbe (míg Yvette Broch ellenkező irányú utat jár be), az átigazolás most vált hivatalossá.

A 2024-ig aláíró 32 éves beálló ezzel a következő idényben egy csapatban szerepelhet húgával, Andreea Ailincai-val.

„A húgom fontos szerepet játszott a döntésemben, ugyanis nagyon szerettem vele volna egy csapatban szerepelni. A CSM céljai szintén motiváltak” – jegyezte meg Pintea, aki egy két évvel ezelőtti interjúban úgy nyilatkozott, a testvére még erősebb is nála.

Már korábban ismertté vált, hogy a bukaresti kapuba a svéd Evelina Eriksson érkezik, balátlövőbe a francia Kalidiatou Niakaté, a jobb szélre meg az orosz Marina Szudakovát szerezte meg a BL-szabadkártyában reménykedő csapat. Pintea előtt az irányító Grace Zaadi érkezése is hivatalossá vált, így már csak a szintén a Győrtől érkező Laura Glauser megszerzését nem jelentették be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik