Női kézi: a fehérvári átlövő térdét ötödször is megműtötték

Vágólapra másolva!
2015.08.02. 16:02
A héten átesett a térdműtéten Tilinger Tamara, a Fehérvár női kézilabdacsapatának házi gólkirálynője, aki a tervei szerint decemberben tér vissza a parkettre.  

„A műtétet még érzem, amúgy jól vagyok. Természetesen nem örömteliek a kórházban töltött napok, amúgy minden rendben van, örülök, hogy lezajlott az operáció. A főorvos úr azt mondja, a beavatkozás nagyon jól sikerült, gond nélkül térhetek vissza a pályára az év végén. Egy ilyen műtét után négy-hat hónap a felépülési idő, remélem, nekem nem kell fél év, hogy ismét a pályán lehessek. Ha minden jól alakul, decemberben már mérkőzésen szerepelhetek” – mondta Tilinger Tamara az fkc.hu-nak. Mint ismert, az átlövőnek porcplasztikára volt szüksége, miután nem jött rendbe a korábban már műtött térde. Tilinger Tamara az fkc.hu-nak. Mint ismert, az átlövőnek porcplasztikára volt szüksége, miután nem jött rendbe a korábban már műtött térde.

„A jobb térdemben csontig elkopott a porc, ez okozta a gondjaimat. Kétórás műtéten estem át kedden. Hat hétig nem állhatok a jobb lábamra, kizárólag mankóval közlekedhetek. Ez volt az ötödik beavatkozás a jobb térdemben, mert én az egy hónappal ezelőtti, artroszkópos beavatkozást is operációnak tekintem. Műtötték 2010-ben, 2012-ben, 2014-ben, valamint kétszer idén is. Remélem, immár vége a megpróbáltatásaimnak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik