Női kézi NB I: Kovács Anna hosszabbított Dunaújvárosban

Vágólapra másolva!
2017.02.08. 13:16
A K&H női kézilabdaligában szereplő Dunaújváros hat játékossal szerződést hosszabbított, és döntés született arról is, hogy – előrehozva a tervezett váltást – az idény hátralévő részében György László irányítja vezetőedzőként a csapatot, az eddigi mester, Zdravko Zovko tanácsadóként segíti.

Az idény végén Kovács Anna, Oguntoye Viktória, Szalai Babett, Nick Viktória, Molnár Beatrix, illetve Grosch Vivien szerződése lejárt volna, de a most bejelentett hosszabbításnak köszönhetően mindannyian további két esztendeig a Dunaújváros játékosai maradnak. György László szintén két évvel hosszabbított. Kovács Anna, Oguntoye Viktória, Szalai Babett, Nick Viktória, Molnár Beatrix, illetve Grosch Vivien szerződése lejárt volna, de a most bejelentett hosszabbításnak köszönhetően mindannyian további két esztendeig a Dunaújváros játékosai maradnak. György László szintén két évvel hosszabbított.

„A további nevekre még egy kicsit várni kell, hiszen a tárgyalások részben folynak, az érkezők névsorát pedig a bajnokság ezen szakaszában még amúgy sem szoktuk nyilvánosságra hozni” – idézi a klub honlapja Szemenyei István ügyvezetőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik