Női kézi: Löke a másodosztályba is követné a Larvikot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.29. 16:01
A norvég Larvik női kézilabdacsapata még mindig a fennmaradásáért küzd, jelenleg az is bizonytalan, hogy megkapja-e az élvonalbeli induláshoz szükséges licencet. Jó hír viszont, hogy úgy tűnik, Heidi Löke az alacsonyabb osztályba is követné a csapatot.

Legutóbb február végén írtunk a Larvik súlyos anyagi gondjairól, akkor a klub felmondott az összes dolgozójának. A játékosok ennek ellenére folytatták a bajnokságot, s a klub vezetősége a háttérben mindent megtesz azért, hogy valahogy megmentse a csapatot. Legutóbb február végén írtunk a Larvik súlyos anyagi gondjairól, akkor a klub felmondott az összes dolgozójának. A játékosok ennek ellenére folytatták a bajnokságot, s a klub vezetősége a háttérben mindent megtesz azért, hogy valahogy megmentse a csapatot.

Csütörtökön az éves közgyűlésen úgy döntöttek, követik a menedzsment javaslatát, és folytatják a működést. Április végén derül ki, hogy a Larvik megkapja-e a licencet a következő szezonra, ha nem, akkor marad a másodosztály. Heidi Löke korábban hároméves szerződésben állapodott meg korábbi klubjával, ám a fejlemények ismeretében bizonytalan volt, a nyáron valóban csatlakozik-e a 36 éves világklasszis beálló.

Marion Eriksen Wold, a klub újonnan megválasztott elnöke úgy nyilatkozott a norvég Tv2-nek, hogy Löke kitart, és akár a másodosztályba is követi a Larvikot. Wold új stratégiáról is beszélt, amelyben visszatérne a csapat a helyi gyökerekhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik