Női kézi: kilenc év után távozik a Rosztov ukrán szélsője

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.03.01. 16:22
Az ukrán válogatott balszélső, Viktorija Borscsenko saját elhatározásából elhagyta az orosz női kézilabda-bajnokságban szereplő Rosztov-Dont – írja a klub honlapja.

Mint ismert, az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága hétfőn rendkívüli ülést tartott, melyen eldőlt, hogy Oroszország és Fehéroroszország válogatottjait, klubcsapatait további intézkedésig felfüggeszti a most zajló versenysorozatokból az ukrajnai háborús helyzet miatt.Mint ismert, az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága hétfőn rendkívüli ülést tartott, melyen eldőlt, hogy Oroszország és Fehéroroszország válogatottjait, klubcsapatait további intézkedésig felfüggeszti a most zajló versenysorozatokból az ukrajnai háborús helyzet miatt.

A BL csoportkörében másodikként záró Rosztov-Don hivatalos oldalán jelentette be, hogy ukrán szélsője, Viktorija Borscsenko saját elhatározásából távozott a csapattól. A 36 éves kézilabdázó 2013-ban igazolt a klubhoz, mellyel többek között öt orosz bajnoki címet nyert, egy EHF-kupa-elsőség mellett. A jelenleg BL-kiírásban 14 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik