Női kézi: kétszeres KEK-győztest igazolt a Békéscsaba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.18. 14:22
Az EUbility Group-Békéscsabai Előre női kézilabdacsapata 2016. június 30-ig érvényes szerződést kötött Dajka Bettinával, így az irányító a következő idényben a lila-fehérek játékosa lesz.

Dajka Bettina 1990. október 2-án született, a Ferencvárosban kezdte a pályafutását, 2007-ben magyar bajnokságot, 2011-ben és 2012-ben KEK-et nyert a zöld-fehérekkel. 2009-ben tagja volt a magyarországi junior Európa-bajnokságon ezüstérmet szerző válogatottnak, 2010-ben a junior nemzeti csapat tagjaként ötödik helyezett lett a dél-koreai világbajnokságon. Az irányító a Ferencvárost követően szerepelt a Siófok és a Szeged színeiben is, jelenleg a Mosonmagyaróvárt erősíti.

„Először is nagyon örültem a Békéscsaba megkeresésének. Ebben a városban a kézilabda nagy múlttal rendelkezik, az emberek szeretik ezt a sportot és sokan járnak a mérkőzésekre. Mióta a Ferencváros kölcsönadási listájára kerültem, eléggé »vándormadár« életet éltem, de úgy érzem, sehol nem okoztam csalódást. Most már szeretnék olyan helyre kerülni, ahol a teljesítményemmel segíteni tudom a csapatot a minél jobb eredmények elérésében. Úgy gondolom, hogy ehhez a vezetőség, az edző és a csapattársak is adva vannak. Bízom benne, hogy a kitűnő csabai közönség támogatása mellett sikeresek lehetünk!” – mondta Dajka Bettina a szerződés aláírását követően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik