Női kézi: K. Bulatovics pótolhatja a Fradiba tartó átlövőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.06. 15:43
Alakul a Ferencvárossal közös Bajnokok Ligája-középdöntős csoportban szereplő montenegrói Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapatának jövő évi kerete.

A brazíliai születésű, de spanyol válogatott kapus, Darly Zoqbi de Paula 2021-ig hosszabbított a Podgoricával. Öt év után távozik viszont horvát poszttársa, Marta Batinovic, akinek a helyére Metzből érkezik Marina Rajcsics. A montenegrói játékos ötéves szerződést kötött a nevelőklubjával. Darly Zoqbi de Paula 2021-ig hosszabbított a Podgoricával. Öt év után távozik viszont horvát poszttársa, Marta Batinovic, akinek a helyére Metzből érkezik Marina Rajcsics. A montenegrói játékos ötéves szerződést kötött a nevelőklubjával.

A Buducsnosztnál abban reménykedtek, hogy a Vardar Szkopje nyári szétesését kihasználva haza tudnak csábítani több játékost, így a jobbszélső Jovanka Radicsevics és a jobbátlövő Andrea Klikovac is képben volt, de előbbi nagy valószínűséggel a román CSM Bucuresti-nél köt ki, míg utóbbinak több más ajánlata van (macedón oldalak a Siófok érdeklődéséről is írtak).

A Vijesti is kész tényként kezeli, hogy a 21 éves jobbátlövő, Djurdjina Malovics a nyártól a Ferencvárost erősíti. Elképzelhető, hogy a pótlására sikerül megegyezni a tavaly Rosztovba igazoló Katarina Bulatoviccsal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik