Női kézi: Idén visszatér a kőkemény védekezés Győrbe – Martín

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.08.31. 17:02
null
Ambros Martín kőkemény védekezést ígér (Fotó: Csapó Balázs/Kisalföld)
Régi hagyományát újította meg a Győri Audi ETO KC, újfent szurkolói évadnyitóra várta szimpatizánsait kedd délután – írja a kisalföld.hu. Az eseményen Ambros Martín megígérte, a kemény védekezés visszatér a csapatba.

A koronavírus-járvány miatt az elmúlt idények előtt elmaradt a megszokott szurkolói piknik, ám ezúttal a csapat otthonának számító Audi Arénában ismét találkozhattak a szurkolók a játékosokkal.

„A felkészülésben nagyon jó munkát végeztünk. Nem a legtöbb edzőmérkőzést játszottuk, de ezekből kettő nagyon jól szolgálta a felkészülést, hiszen európai topcsapatok ellen léptünk pályára. Még nem értük el a csúcsformánkat, de lépésről lépésre haladunk és javulunk. Nem tudom, hogy alakul az idény, de egyet ígérhetek, a kőkemény védekezés visszatér Győrbe” – mondta Ambros Martín, aki szerint a kulcsmérkőzéseken hiányzott a jó védekezés.

A vezetőedző hozzátette, négy játékosnak még kis időre van szüksége, hogy a játékostársakkal és a játékrendszerrel is teljesen összhangba kerüljön.

Endrődi Péter ügyvezető beszélt a célokról, ami nem újdonság: minden sorozatban a legjobbak szeretnének lenni, bár a BL-ben az alapelvárás a final four elérése.

„Általában azt várják tőlünk, hogy nyerjünk meg mindent, de én azért árnyalnám ezt egy kicsit. Idehaza egyértelműen a két arany megszerzése a cél, lehetőleg magabiztosan, a Bajnokok Ligájában pedig ott kell lennünk a final fourban. Hogy ott aztán mi lesz a kétszer hatvan perc során, majd június elején megtudjuk. Az ellenfelek közül több tovább erősödött, de alkalmasnak érezzük a keretet arra, hogy tökéletes szezont fussunk” – fogalmazott a klubvezető.

A kisalfold.hu arról írt, hogy nagyjából háromszázan látogattak ki az eseményre, hogy találkozzanak a csapattal.

A Győr múlt pénteken a Kisvárda otthonában aratott bajnoki győzelemmel kezdte meg az idényt. Az első hazai meccs pénteken 18 órakor lesz, Ambros Martín csapata a Budaörsöt fogadja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik